Arama sonuçları: *

1. N

Vatan bilgisayardan ürün alırken 3 kere düşünün

e devletten hemen thh başvurusu.. ben benzer durumda hepsiburada dan hakkımı almıştım
  2. N

Vatandan aldığım ürüne yorum yapamıyorum

ben x870 tomahawk aldım vatan internet sitesinden. sonradan öğrendim kampanyalar olduğunu. 20 ve ve 30 olmak üzere toplamda 50 dolar steam kodu verdiler. shout out ve ultra new era gibi bir şey di isimleri
  3. N

Yardım ÖDEME YAPTIM ANCAK SİPARİŞ GÖZÜKMÜYOR

Amazon da maks 1-2 gün. Aynı gün döndüğünü de gördüm. Dönmezse banka ile görüşürsün
  4. N

Yardım ÖDEME YAPTIM ANCAK SİPARİŞ GÖZÜKMÜYOR

Para askıda kalmış. Hesabına geri döner. Provzyonda bekler
  5. N

BENZİNE YİNE ZAM YAPMIŞLAR!

Aklı kelden al dersem belki faydası olur :)
  6. N

Evet Z raporu. Zorunlu almak durumundayız ve vardiya kapanışı için zorunluluktur. Günün 23 saat 55 dakikası satış yaparız, son 5 dakika rapor alınması nedeniyle satış durur ancak ahlaksız ve fırsatçı oluruz. 23 saat 55 dakika boyunca yakıt almayıp son 5 dakika gelip bizi fırsatçılıkla suçlar...
  7. N

Konu akaryakıtken sektörde çalışan birisi olarak bir bilgi vermek isterim. Gece yarısına 5 dakika kala maliye ve epdk yazar kasalardan gün sonu raporu alınmasını ister. Dolayısıyla günün bitmesine 5 dakika kadar kala mecburen satış durur. Ancak insanlar bu durumu hep ahlaksız istasyon zam...
  8. N

Üzgünüm paylaşamam. Gizlilik anlaşmam var.
  9. N

Doğrudur görmemiş olabilirsin. Ama sessiz sedasız olmadı. Üstümüzden geçtiler desek yeridir.
  10. N

İstasyonda çalışıyorum. Dün sabah 8'den beri biliniyordu zam geleceği. Zam geleceğini biz bile müşterilerden öğrendik. Gece fiyat değişene kadar da çok yoğun bir gün geçirdik. Sessiz sedasız değildi yani.
Top Bottom