Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

xiaomi 14t pro nasıldır

arkadaşlar bu telefon gözüme çok çarptı fiyatına göre sizce alınır mı alınırsa internetten alınırsa sorun olur mu ?
  2. oğuzhan18

incehesaptan aldığım monitör iade

Hafta sonu yada cuma günü geç saatlerde söylediysen bu durum normal bugun verilir kargoya en geç çarşamba gelir.
  3. oğuzhan18

Amazondan aldığım ürün teslim edildi gözüküyor ama gelmedi ?

birisine vermişler işte aynı şeyleri otoamatik tekrarlayıp durma banada oldu aynısı alt komşuma vermişler saolsun bana getirdiler karşı komşu yada alt komşuna sor bakalım eğer yoksa arıcaksın destek yada nereye dönüş yapıyorsan.
  4. oğuzhan18

xbox gamepad nerden almalıyım?

kutunun içinde çok uzun kablosu geliyor merak etme. ben kullandım ama bana göre değilmiş xbox kolu hiç rahat gelmedi boşta duruyor öyle dualsens aldım daha rahatım.
  5. oğuzhan18

İnce Hesap Xbox Wireless Kontrol Gaming Gecesinde

şans eseri başkasına 6 ay oluyor başkasına 2 sene bana 2 sene çıktı ama kolu beğenmedim dualsens daha rahat geldi.
  6. oğuzhan18

İnce Hesap Güvenlimidir?

mouse aldım ordan kutusunu komple yırtmıştım mousede sorun oluştu müşteri hizmetlerine yazdım sorunsuz kutusuz bir şekilde aldılar.
  7. oğuzhan18

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

alınır mı diyorsun acaba yoksa gaming gecesi mi beklenmeli.
  8. oğuzhan18

ben aldım kullanıyorum kasanın arkasına takınca bağlantı düşüyor ama öne taktımmı 10 metre gidiyorum gene çekiyor kasanın önüne takınca ben genede söyleyeyim.
  9. oğuzhan18

zaten kaç gündür konuşuyoruz yarın olsada alsam artık indirimli :D
  10. oğuzhan18

bu ürün işini görmez mi ? https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-5-3-usb-adaptor-dk-ac-btu53-p-HBCV000040P2RZ?magaza=Hepsiburada 1699823544 bu ürün indirime girerse alacağım https://www.amazon.com.tr/Patriot-Viper-7400MHz-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bellek/dp/B0BT83L4B5?th=1&ref_=nav_custrec_signin
  11. oğuzhan18

Pttavm sitesi nasıldır

tamamdır teşekkür ederim. 1696602273 tamamdır teşekkürler.
  12. oğuzhan18

Pttavm sitesi nasıldır

arkadaşlar kask alacağım ve bu sitede diğer sitelere göre fiyatı güzel ama 2. el yollarlar gibi bi hype verdi site bana sorun olur mu burdan sipariş verenler oldumu acaba ...
  13. oğuzhan18

🔥İndirim Marvel's Avengers - The Definitive Edition 24,5TL 🔥

yorumlar kötü gözüküyor 25 tlnin şerefi var ama bu oyunun yok diyeni gördüm :D
  14. oğuzhan18

Steam da neden yapı kredi ile alışveriş yapılamıyor

ordaki başka seçenekleri dene kartın çekecektir.
  15. oğuzhan18

Sahibinden ürün alcam süreç nasıl olmalı?

Elden alma imkansız hocam video kaydı alcam full.
  16. oğuzhan18

Malesef arkadaş yalan oldu mesafe çok uzak en yararlısı dolap uygulaması mı hocam şimdi?
  17. oğuzhan18

Ordan Bi arkadaş buldum devrem monitöre bakacak sıkıntı yoksa beraber kargo verip yollucak
  18. oğuzhan18

Dolap olayı kaç komisyon alıyor acaba
  19. oğuzhan18

Peki ben onay vermediğim süreçte paraya ne oluyor atıyorum göndermedim diyelim. Merak ettim otamatik ona mı gidiyor para.
  20. oğuzhan18

Yani uygulamaya parayı yatırıp ürün gelince beğenmezsem eyer geri iade edip paramı alabiliyorum yani demi hocam.
Top Bottom