Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Türkcell Pasaj orjinal garantili ürünmü satıyor

Dualsense 3200tl ye düşmüş bana uygun geldi almak istiyorum satıcı pasajda Türkcell ama Bilkom yani PS TR garantilimi? Alınır mı? yani
  2. O

Yardım Bilgisayarımı ne kadara satabilirim 4060ti 16gb

İşlemcin zaten iyi boşuna yapma böyle bir hareket amacın kaç FPS almakki ?
  3. O

Yardım Bilgisayarımı ne kadara satabilirim 4060ti 16gb

Bence aşırı gereksiz bir hareket bu sistem de ultrada oynayamadigin oyun olmaz ben olsam illa bir şey degisecekse ekran kartını satar bu sistemden devam ederdim
  4. O

Çözüldü✓ Amazon evden iade nasıl oluyor

Baksana maalesef yer yok en tepeyede koymam gözümün önünde olmasını isterim yoksa başka odayada koyabilirim ama gözümün onunde olsun ya 1728461909 Tesekur ederim 1728461921 Anladım sagolunn 1728462067
  5. O

Aramam felan gerekiyormu direkt kendileri gelecekmi çünkü iade talebinde bulundum onaylandı ama SMS vs gelmedi 1728460329 Aramam felan gerekiyormu direkt kendileri gelecekmi çünkü iade talebinde bulundum onaylandı ama SMS vs 1728460361 Anladım bana SMS gelmedi iadem onaylandı sadece o yüzden...
  6. O

Ben LEGO seti satın aldım Kawasaki h2r rafımda güzel dursun diye ama gece farkettim çok büyükmüş şimdi ürün geldi kargo kutusunu bile açmadım ve evden teslim almalı iade oluşturdum nasıl işleyecek sürec kolay gelsin kendisi gelip mi alacak yoksa benim bir şey yapmam gerekiyormu
  7. O

Çözüldü✓ En ucuz valorant vp satan site hangisi

Heralde yine güvenilirdir teşekkür ederim
  8. O

Evet cidden dahada uygunmuş tşkler 1728160165 Ucuz derken bynogame Trendyol gibi yerlerden daha uyguna veren yerler oluyor ondan bahsediyorum yoksa 400-500tl lik şeyi 200 TL'ye almaya cabalamiyorum 50-60tl nekadar uyguna alsam kâr 1728160290 güvenilir mi? ve evet uygun orasida baktım şimdi...
  9. O

Valoranta yıllar sonra geri dondumde vp fiyatları gereksiz şekilde uçmuş en uygunu hangi site veriyor liderepin buldum en ucuz sanırım guvenilirde ama daha uygun veren yer bilen varmı
  10. O

Öneri DFS Bilgisayardan İşlemci almak mı yoksa Inventustan almak mı ?

Dfs güvenilir ama garanti için bilemem inventus da distribütor garantili o daha mantıklı gibi ama işlemci de bozulan bir parça değil tamamen sana kalmış tercih
  11. O

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

Daha önce açıldıysa ona göre buraya yazsaydın ve şuan heryerde direksiyon setli internet cafeler var yarım saat bir saatini ayırıp test edebilirsin sizin gibi insanlar yüzünden iade kalkacakti 1728040621 Al satcı olanlara saygı duymuyorum durduk yere ürün alıp 0 sorunsuz bir şekilde ürün alan...
  12. O

Nefret ediyorum bu tarz insanlardan inşallah iadesi kabul olmaz buda milyonluk bir firmada olsa kul hakkı oluyor 1727993106 Kesinlikle öyle satıcılar da iadenin kalkmasını istemekte haklı oluyorlar
  13. O

Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu
  14. O

🔥İndirim TP link l900-5 Akıllı LED 598tl

Yok yok haklısın alınacaksa argb olması gerekli
  15. O

Ozaman eyvallah bilgi için
  16. O

Maalesef bilmiyorum alınır mı? peki
  17. O

https://amzn.eu/d/0A9h6dM Bu arada bilgisi olanlar Alınır mı? bu ürün fiyatıda güzel düştü
  18. O

Yardım Hediye olarak ne istemeliyim

Örnek verebilirsin 1709567833 Anladım olabilir aslında teşekkürler
  19. O

Ya kıyafet olsun PC olsun ekipmanlarım olsun her şey var banada tek seçenek o kalıyor :)
  20. O

Doğum günüm 7 Mart'ta abimden 400-700 TL bandında birşeyler isteyeceğim de çok şükür bir eksiğim yok ne istesem en kotu valorant vp aldırtacağım ama güzel tavsiye verirseniz kararımı değiştiririm
Top Bottom