Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

qp bilgisayar güvenli mi

Güvenilir.
  2. owl.zfg

Bizde Hesaplı hakkında bilgilendirilmek istiyorum

G402 ağır bir fare daha iyi alternatifler var.
  3. owl.zfg

Yardım Ups kargo

Bu konuları görmekten sıkıldım artık, açmayın şu konuları. Nereden bilelim abi yaşadığın yere göre yoğunluğa göre değişir.
  4. owl.zfg

güvenli pc alabileceğim siteler

+Inventus
  5. owl.zfg

Itopya'da 32 gb RAM bug'i duzeltildi

Düzelttiler herhalde. İndirim değildi o.
  6. owl.zfg

Teknobiyotik sitesi güvenilir midir

Dostum YouTube kanalları bir garip bunların bir soru soruyorsun cevap veren ergenin teki sanki onun dışında gayet iyi bir site.
  7. owl.zfg

Teknobiyotik Dolandırıcılık

Bugünde bir arkadaşa rx 550 kutusunun üzerine rx560 etiketi yapıştırıp rx560 göndermişlerdi sıfır üründe kutu problemi yaşanmayacağına göre şüpheli geldiydi bana
  8. owl.zfg

İncehesap garanti

Elimde incehesaptan aldığım jd 710 vardı ve bozuldu, ben de garantiye yolladım. Abi fatura fln her şey var içinde emailimi flnda yazdım ki hani yurtiçiyle gönderiyorlar bilelim gönderdikleri zaman neyse mail fln atılmadan kargoya verilmiş eğer yurtiçi klasik bir şekilde beni evde bulamasa...
  9. owl.zfg

İstanbul Bilişim Güven Sorunuu !!

aga araştırıp alsanıza be
  10. owl.zfg

3-4 Günde teslim için 40TL vermeye değer mi?

Ben vermezdim ama sonuç olarak senin paran
  11. owl.zfg

Kullanılmış telefon iadesi yapılır mı?

teknobiyotik iade de yüzde 15 kesiyordu bir arkadaş mağdur olduydu öyle dikkat edin iyice okuyun iade şartlarını
  12. owl.zfg

Yardım Sinerji vs teknobiyotik

Gençler şimdi bir sistem almayı düşünüyorum ikisinde de denk fiyatlar geliyor karşıma, internetten baktığımda her ikisinde de çok kötüleyen de çok yüceltende gördüm sizin deneyimleriniz nasıldır müşteri iletişimi vs nasıldır bir yardımcı olsanız ? Bir de sinerji montaj yapıyor mu ?
Top Bottom