Arama sonuçları: *

1. P

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

10 bine ilan koyacağım Ankara şubeden teslim almak isteyen olursa ayın 11 ine teslim tarihi verdiler
  2. P

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Peki sen şahit oldun mu olduysan nasıl bir süreçti anlatırsan sevinirim
  3. P

Çünkü böyle bir şeyin bu kadar büyütülmesin hiç görmedim veya duymadım ek olarak davalık bir şey olacağını da düşünmüyorum ama araştırmadım ve ona da uğraşacak bir insan değilim hepsi kendi fikrim
  4. P

Anlayamadım daha açıklayıcı olursan sevinirim
  5. P

Kral haklısın ama kimse empati yapmıyor bu konuda haklısın ama iki tarafta birbirine didişip duruyor iki tarafta kendi tarafından haklı biri bana neden kullanılmış mal gönderdi diyor biri sizle iade konusunu hallettik bize neden dolandırıcı diyorsunuz diyor bende olsam bana dolandırıcı deseler...
  6. P

Bilgi dediğin de kanka isim soyismi bu bilgi de üf herkese ne yarar ne yarar
  7. P

Hepsiburada rezilliği

Senin dediğin olayı Amazon’da yaşadım adamlar ürünü alın aradaki farkı biz ödeyeceğiz dediler ve ödediler 1662529073 Ve ek olarak aradaki fark aldığımın 3 katıydı öyle bir rakam düşünün
  8. P

Çözüldü✓ Amazon Değişim Rezaleti

Daha geçen hafta beni çok memnun ettiler tek mağdur olunmayacak yer Amazon net
  9. P

Çözüldü✓ Amazon Değişim Rezaleti

4 gün gülünç rakam isyan edecek kadar 1660558397 Ve Amazon fiyat farkını halledecem dediyse iade eder merak etme
  10. P

Başıma Gelen Olay İçin Yardım

Elden satmamış ki alışveriş tamamen bitsin bence iki türlü de kötü durum elden satsa test etmemiş kendi hatası derim
  11. P

Başıma Gelen Olay İçin Yardım

Bence yapman gereken şu olmalıydı kargo parasını keserdin bu kadar uğraşmıştın onun içinde 100 TL alır ekran kartını kontrol eder iade parasını gönderirdin çünkü 1 keresinde benimde başıma öyle bişey geldi bilgisayar satmıştım ama müşteri güzel dille söyledi bu sebebten almaktan vazgeçtim iade...
  12. P

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

canım sıkılınca öyle saçmalıyorum ya sen beni takma
  13. P

en kötü hediye çeki felan talep edersin
  14. P

bu ülkede çıkarcı olmayan bir kişi söyle desem kimseyi söyleyemezsin kanka en başta da devlet büyüklerimiz
  15. P

belki zengindir asjkdsjsdakjda
  16. P

kankam sen 57 bin liralık üründe bu hatayı yapmazsın çünkü 57 k bu devirde ne büyük para bir düşünsene bu hata olurmu ilana koyduktan sonra bile 10 kere kontrol edersin satıcı olsan 57 k lan bu
  17. P

hayali bile güzel alan arkadaşa
  18. P

ben çirkeflik çıkarırım cimere kadar şikayet ederim ne kadar karı var birliyor musun sen
  19. P

alırım
Top Bottom