Arama sonuçları: *

1. pyrex0

Yardım İtopya iade veya değişim hakkında bilgi

hocam normalde hijyen ürünlerini iade almıyoruz paketi vs açıldıktan sonra der firmalar ama sen ürünleri hali hazırda kullanmadıysan alıp iade almak zorundalar zaten yazmışlar 14 gün iade hakkın var diye iadeyide sonuna kadar zorla (kullanmadığın taktirde ürün hasarlı vs değil ise) en kötü THH...
  2. pyrex0

DA sistemini sarı sitede sahibinden satın almak

Ufak bi komisyon alıyor çok fazla değil ama tabi elden her zaman için en güvenlisi video vs olursa kendini kanıtlama imkanın olur en azından
  3. pyrex0

Hocam şöyle para aracı siteye geçiyor sen kargo gelmedi vs kanıtlarsan karşı taraftaki satıcıya para gitmiyor ekstradan muhtemelen ürün eksik veya yanlış geldi diye geri gönderebilirsin video çekmen bu durumda özellikle ürün açılmış ise çok iyi olur 1701817262 İmkan vs varsa pcyi açıp dxdiag...
  4. pyrex0

hocam ben vok friday aldım ama sarı sitede ilan vardı ekstra olarak kart ile ödeme yapacağımdan dola-p üzerinden aldım şansıma mı artık bilmiyorum sistem hiç bir şekilde açılmamış ve orijinaldi birkaç ufak sorun çıktı ama onlarda itopyadan kaynaklıydı onlarda çözüldü yani kısaca tavsiyem adamın...
Top Bottom