Arama sonuçları: *

1. rea1903

500 TL Yazıcı Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Evimdeki yazıcı bozuldu ve yeni bir yazıcı almak istiyorum biliyorum bütçe az ama elimden bu geliyor. Tarama özelliği olursa iyi olur,renkli olması gerek. Bir de bi kaç ay önce bimde çok ucuza düşmüş yazıcılar var öyle bir indirim beklesem daha mı iyi olur? Son olarak bu...
  2. rea1903

Hatalı Basım Paralar gerçekten alınıyor mu?

Haberede çıkmış sanırım ama aynı kişi değil sanırım : https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/hatali-basim-50-tl-sine-teklif-bekliyor/401681/
  3. rea1903

Hatalı Basım Paralar gerçekten alınıyor mu?

Arkadaşlar Letgo'da gezerken bir ilan gördüm. https://www.letgo.com/tr-tr/i/hatali-basim-50-tl_70505c22-befd-4f6e-8626-c733595378b5 Ve çok garip geldi. Adam bankamatikten çektim diyor.Düşünsene bankadan 50 TL çekiyorsun eline 50.000 TL geçiyor. Sizce gerçekten satabilir mi?
  4. rea1903

Letgodaki gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcılık

Öncelikle bence bu dolandırıcılık filan değil belki kazık diyebiliriz. kazık olsa bile gelmiş geçmiş en büyük kazık filan değil.
  5. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Elimde 3 tane vardı satıldı ne yazık ki normal fiyata çektim.
  6. rea1903

Site Nasıl olmuş?

domain i zaten alacaktım bunu da düşününce aldım.
  7. rea1903

Site Nasıl olmuş?

İlk kez böyle bir şey yapıyorum bu siteyi bile zor yaptım. :(
  8. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Şuan iki önceliğim var sanal pos ve ssl sertifikası.
  9. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Amca oğullarımın inşaat şirketi var.orada kredi vs. çok çektik. 1594416592 H7 veririm 590 a filan
  10. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Arkadaşlar sitenin şimdilik sadece temeli atıldı logo bile değişecek. 1594416381 Öncelikle önerilerin için teşekkürler.Dediğin gibi sitenin daha çok yapacak şeyi var hepsini not aldım.
  11. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Şirket bu siteye özel olmasa da var. Pek bankalara girmek istemiyorum daha önce çok çekmişliğim var.
  12. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Bide tabii SSL sertifikası alacağım.
  13. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Hazır bile olsa kaliteli bir tema almayı düşünüyorum.
  14. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Hepsini düzenlemeye çalışacağım teşekkürler.
  15. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Doğru.Sitenin şu an sadece temelini attım zaten.
  16. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Zaten amacım o bir kaç gün içinde fiyatları düşürmeyi planlıyorum.
  17. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Düzelltim işte.
  18. rea1903

Site Nasıl olmuş?

açılıyor.
  19. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim site daha yapım aşamasında.(bir şey almak isteyen alabilir :D) Öncelikle site için ilk önceliğim sanal pos (kredi kartı ile ödeme) ekleme bunun için şirketler ile görüşüyorum. İlk sorum hangi sanal pos işlemi veren siteyi önerirsiniz? İkinci olarak da sitenin...
  20. rea1903

Adresimi yanlış yazdım kargoda sorun olurmu?

Doğru aslında düşünsene o kadar para veriyorsun ve adres yüzünden gelmiyor bir hafta gecikiyor o sırada heyecandan ölüyorsun.
Top Bottom