Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

Steam sepetim nasıl başka önerisi olan

Tahmin etmiştim daha ucuz olduğunu çünkü serinin diğer oyunlarına sahipsen paket indirimi yapıyo steam ve daha ucuza alabiliyorsun.
  2. salatalık turşusu

Peki şuan metro saga bundle kaç lira gözüküyor sizde
  3. salatalık turşusu

Metro last light'ı sepetinize eklemişsiniz diğer metro oyunları yoksa metro saga bundle alırsanız bütün seriye uygun fiyata sahip olursunuz. Birde lego oyunlarını dlc'leri ile birlikte almanız daha iyi olabilir 1698689073 Evet yeterlidir tek bir oyun halinde bütün oyunlar var.
  4. salatalık turşusu

Merhaba sepetinize walking dead eklemişsiniz. Fakat Walking dead definitive series oyununda zaten bütün walking dead oyunları dlcleriyle beraber var daha pahalı bir fiyata walking dead starter pack almanıza gerek yok.
  5. salatalık turşusu

HANGİ AYAKKABI SİZCE?

Mavi iyidir. Göktürkler ulusun, tanrı Türk'ü korusun. :ROFLMAO:
  6. salatalık turşusu

Yardım itopya sitesi güvenilir mi?

İtopya mı? İlk kez duydum..
  7. salatalık turşusu

Çözüldü✓ Hepsiburada Monitör İade

Kalitesiz buldum demen yeterli olacaktır. Ben de bir monitör iade etmiştim.
  8. salatalık turşusu

Itopyaya güvenebilir miyim, alıcam da.

Güvenilir olmadığını söylemesek hata etmiş olmayız.
  9. salatalık turşusu

R7 2700X+GTX 1660 Ti Sistemin Ederi Nedir?

Başlık sahibi adam çarpmaya çalışıyor besbelli. https://www.itopya.com/taa-armadillo-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc-1/ 8.5k: 1660super+r5 3600...
  10. salatalık turşusu

R7 2700X+GTX 1660 Ti Sistemin Ederi Nedir?

Arkadaşlar saçmalamayın yahu. 10 k falan neler diyorsunuz. 0'ını 8 9k arası bulmak mümkün kim neden versin 10k 2.el sisteme..
  11. salatalık turşusu

70tlye ne alabilirim

Napıcan ya güzelleştirip bi kilo et al mangal yaparsn
  12. salatalık turşusu

Yeni aldığım Redmi note 9s telefon ne zaman gelir ?

Ben aslında bakıyorum isabetli oldu. 2500 lira bütçem var redmi note 9 düşünüyordum ben de. İyi olur teşekkür ederim.
  13. salatalık turşusu

Yeni aldığım Redmi note 9s telefon ne zaman gelir ?

5 ocaktan önce de gelebilir, biraz sonra da. Satıcıyı bilsem daha iyi yardımcı olabilirdim ama gecikirse de fazla gecikeceğini sanmıyorum.
  14. salatalık turşusu

teknobiyotik.com sitesi güvenilir midir?

Ben sistemimi teknobiyotikten almıştım bir sıkıntı çıkmadı fakat sosyal medya hesaplarını ergenler kontrol ediyor. Herkese ileri geri konuşuyorlar bir serserilik bir laubalilik hakim.
Top Bottom