Arama sonuçları: *

1. samet kulak

itopya vatan media markt vs

Site hakkında yorum yapamam ama gerçekten itopya hakkında olan şikayetler dudak uçuklatıyor aşırı korkar oldum açıkcası
  2. samet kulak

Yani çok fazla şikayet var şikayetvar.com'a girersen gerçekten çok olduğunu görürsün bu benim sinirimi çok bozdu ne yapacağımı şaşırdım açıkcası 1590873966 Ürün garantiye gidecek de gelecek de yani o işler çok uzun sürüyormuş itopya bağlamında o yüzden ne yapacağımı bilemedim tavsiyen var mı...
  3. samet kulak

Dostlar sistem almayı düşünüyorum fakat itopya'da herhangi bir muhatap vs bir şey bulamadığım için il içinde olan vatan media markt gibi mağazalardan toplamaya çalışacağım en azından muhatap bulabilirim herhangi bi problem olduğu zaman siz ne dersiniz. ailem internetten alırsam da okey ama...
  4. samet kulak

Letgo trolleri v2

locitek g213 arjb ASLKJDGASFASDHAIUOD
  5. samet kulak

İtopya güvenilirlik

kanka eskişehir'de oturuyorum ama problem çıkarsa istanbula bile gidebilirim :D
  6. samet kulak

İtopya güvenilirlik

ha yani hakkımı her türlü alabiliyorum mahkemeye başvurarak 1590862596 yani gönül rahatlığıyla alabilirim ürünlerim gelir sadece bir problem olursa muhatap bulmak zor
  7. samet kulak

İtopya güvenilirlik

kararsız kaldım almakta ne yapsam bilemedim 1590862213 ürünler problemli gelirse ne yapacağım
  8. samet kulak

İtopya güvenilirlik

problemli gelme durumu var mı
  9. samet kulak

İtopya güvenilirlik

Dostlar itopyadan alınan sistemlerin parçalarının problemli olduğunu duydum kimisi eksik geliyor kimisi çok geç geliyor bazıları arızalı oluyor muhatap bulamıyorsun ne yapacağımı şaşırdım itopyadan sistem almak istiyorum ama bilemedim ne yapmalıyım+
Top Bottom