Arama sonuçları: *

1. S

El Capitan - İncehesap BIKTIK!

2 hafta önce klavye monitör mousepad aldım 3 parça toplam ama kargomda monitör yoktu ama kağıtta monitörün farutası kesilmişti incrhesabı aradım bana yollandı ama kargoda aynı anda teslim edemeyebiliyorlar ayırmışlardır dendi kargoya ulaştım elimde tek takip numarası var ama ortada olmayan 1...
  2. S

El Capitan - İncehesap BIKTIK!

aynen katılıyorum
  3. S

incehesaba büyük isyan kapida

benden sonra sipariş numarası olan ve sistemde değişiklikte ekleme çıkarmada yok tamamen aynı sistem nasıl oluyorda benden önce eline geçiyor benim kaç gün oldu alalı daha bu aşamada bekliyor anlamış değiliz valla
  4. S

el capitan siparişi bekleyenler kulübü

569492 benim bu hafta çıkar inşallah kargoya
  5. S

İncehesap sipariş

klavye mouse ve monitörler farklı depodan geliyormuş kendileri monitörüde yollamışlar aldıgım kargo daha dagıtımda görünüyor teslim edildi yazmıyor kargoyu aradım ulaşamadım yarın gelmezse iş çıkışı uğrıcam bakalım
  6. S

İncehesap sipariş

umarım kasayla yollarlar ben sipariş verdigimde stok vardı halen bekliyorum müsteri hizmetlerinde bakalım
  7. S

İncehesap sipariş

arkadaşlar incehesaptan monitör kulaklık klavye ve mouse pad siparişi verdim bugün kargoyla geldi ben hastahanede çalışıyordum evdekiler aldı şimdi geldim monitörü yollamamışlar ama aynı anda siparişi birşikte verildi hatta mailimde faturası 1800küsür tl olarak monitör dahil kesilmiş böyle...
Top Bottom