Arama sonuçları: *

1. S

4 sene önce koltuk aldım parasını vermedik ileride başım belaya girermi

Kral senin yaşın küçük gibi duruyor, için rahat değilse gidip bir yerlerde çalış ve koltuğun şimdiki değeri kadar para kazan ve xdriveyi ara durumu anlat parayı vermek istiyorum içim rahat değil falan de adamlara parayı bir şekilde at belki adamlar parayı istemez haklarını da helal eder...
  2. S

Trendyol Hp Victus ekran kartı watt değeri iade hakkında

Uymazsa mahkeme süreci ne yazakki
  3. S

Hocam en kötü THH'ye gider. 15 günü geçmediyse her türlü iade almak zorundalar çünkü.
  4. S

Tek slot ram takılı sanırım, çift slot olsa daha akıcı olur ve çift slotla 150 üstü rahat ve stabil alınabilir ki bu da yeter bence çünkü ekranı besliyor.
  5. S

cs2 oynadınız mı hiç? 1747301755 Hocam 14 veya 15 dü hatırlamıyorum ama bu günleri geçmeden önce yasal olarak "ürünü beğenmedim" diyip iade edebilirsiniz. Bir sıkıntı çıkarırlarsa eğer THH'ye gideceksiniz ve her türlü sizin lehinize karar çıkar (yasal adımları doğru atarsanız eğer) ve bu süre...
  6. S

Hocam aynı laptopu alacağım da sizin oynadığınız oyunlarda aldığınız fps değerlerini yazabilir misiniz? Birde iade edeceğim demişsiniz iade ettiniz mi? Pilde kullandıysanız eğer kaç saat gidiyor?
Geri