Arama sonuçları: *

1. sey7ullah

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

öyle bir cüzdan yok aga hem uygun olsun hem çok bölmesi olsun hem sağlam hemde herşeyi koyunca ince olsun öyle bir şeyin imkanı yok bazı bölmelere 2 kart koyacaksın mecbur
  2. sey7ullah

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

kanka 2-3 senedir kullanıyorum ben cüzdan denilince cengiz pakel diyorum sorana f/p olarak bence bakabilirsin https://www.trendyol.com/cengiz-pakel/hakiki-deri-lux-erkek-cuzdan-siyah-parlement-p-688140414
  3. sey7ullah

Evlilik için beyaz eşya seti nerden nasıl alınmalı (Ankara) ?

eminim 1730224303 kankalar kusura bakmayın ama electrolux bizdeki bir çok büyük markadan daha iyi 1730224408 Herhangi bir alışveriş sitesine girin mesela trendyola 4.5 yıldız dan az puan alan ürün sayısı çok az 1730225259 ya kanka kusura bakma tamam hiçbir marka belki miele seviyesine gelemez...
  4. sey7ullah

Evlilik için beyaz eşya seti nerden nasıl alınmalı (Ankara) ?

kanka alacağın beyaz eşyların markası için uzun ömür istiyorsan 2 marka 1- Miele 2- Electrolux
  5. sey7ullah

Yardım Casper'dan Dava Yedim

valla yeminle haklı çıkmak için aynı kumda patinajdasınız ben neler yazmışım adam takılmış excaliburda excalibur, excaliburda excalibur. hatalı fiyata ceza anladık senin söylediğini ve diyoruz ki teknik olarak "HAKLISIN" okey. Ama el altından firmaların nasıl para döndürdüğünü nasıl anlaşmalar...
  6. sey7ullah

avukata verecek param yok kanka kimseye para yediremem 5 sene bununla mı uğraşayım yoksa itibarsızlaştırma yok bilmem ne? al sana hukukun üstünlüğü endeksi 1730054021 şikayet varda bile bir sürü şikayet var zaten 1730054271 o bana cahil diyen arkadaş da gitsin ekonomi öğrensin önce açsın...
  7. sey7ullah

-bak güzel kardeşim mevzu excalibur değil anlamadığın nokta bu. dediklerine katılıyorum cezai işlemlere kabul okey tamam mı ? ama sence standart satıcıya olan anlaşması ile koskoca mağaza bir mi? hadi aynı diyelim buna rağmen niye puanı hala yüksek -benim dediğim excalibur ve benzeri elektronik...
  8. sey7ullah

sattım satan arkadaşım da var çalışan arkadaşım da var kısa süre çalıştımda ki, 1 hafta çalışsan en basit e ticaret işinde dönen dedikodulara 3gün uyumadan düşünürsün. 2. yazdığım paragrafı bir oku sonra geri konuş. Kastettiğim sadece excalibur değil tamam mı ? Gecelik Faiz oranına da minimal...
  9. sey7ullah

Bu ülke de ne yolsuzluklar dönüyor bu kaç zamandır beri excaliburun yaptığı işler ki burda sadece excalibur değil sadece laptop değil e ticaret sayfalarının bir çoğunda defalarca kez bir çok üründe oluyor. Bunlar gerçekten bu firmaların helalinden kazandığını düşünüyorsan bir şey diyemem. 2022...
  10. sey7ullah

kanka boş konuşma her seferinde aynı işi yapıyorlar niye yapıyorlar bilgini geçtim fikrin bile yok. Firmalar bilerek yanlış fiyat giriyor mesela bu ürün 35k 100 kişi alsa 3.5 milyon TL eder. Bu parayı sana 3-5 gün sonra iade ediyorlar neden peki? Gecelik faize koyuyorlar 3.5 milyon TL yi gecelik...
  11. sey7ullah

Yardım 20-30K KAMERA ÖNERİSİ

ben en son canon 5d mark3 de kaldım kraldı ama şimdi güncel bilmiyorum :D
  12. sey7ullah

2. el iPhone 12 cihazım tahminen kaç tl eder?

kanka yanlış anlama hepsiburada yada trendyoldan baksana kampanyadan yararlanacaksan bize niye soruyon :D
  13. sey7ullah

bu valorant hesabı sizce alınır mı ?

valorant eski popülerliğinde değil sıkıcı oldu artık bundan dolayı ucuza hesabını satan bir sürü insan var bunların bir çoğunu zamanında ucuza alınmıştır. O konuyu da geçtim bunların şuanda sıfır fiyatları şu abi denebilir ama benim her türlü ticaret de şöyle bir kuralım var bir ürünü eğer...
  14. sey7ullah

alınmaz bence
  15. sey7ullah

valo bırak
  16. sey7ullah

Yardım N11'de Fatura sahibi önemli mi?

borç takmayı mı planlıyorsun ona göre yazıcam :D
  17. sey7ullah

12.000TL ye RTX 3080 olur mu?

benim de keşfetimde 3-4 gündür olur aga yani normal