Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Sinerji güvenilir mi

Güvenilir iade işlemleri berbat
  2. sezer3636

Amazon da yanlış ürün gönderildi satıcı farklı kargo iade kodu verdi.

Amazondan şu ürünü aldım. https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09GTZ5XW1?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image Fakat satıcı bana açık poşet farklı bir model gönderdi ve modelin özelliklerini göremiyorum. İnternette. Sahte ürün olması da olası tabi. Durum şu amazon bana mng ile gönder diyor satıcı ise yurt...
  3. sezer3636

Öneri Mx400 alternatifi stand önerisi

mx400 harika bir şey ama :) bende satarım diye iki tane aldım hala satmadım lazım olur belki diye :D maalesef 1500tl den başlıyor benzer modeller.
  4. sezer3636

Papara ile ödeme alabileceğimiz 2.el satış sitesi ?

görmediğin mal alışverişinde komisyonunu öde güvende kal.
  5. sezer3636

Hepsi̇burada Ürünümü İade Etmi̇yor

tüketici hakem heyeti yolu gözüktü sanırım. :)
  6. sezer3636

teknogolddepo güvenilir mi?

Arkadaşlar aynı ürüne aynı site için aynı forumda aynı soruyu 2 sene öncede sormuşlar yani uzak durulması gerek. Ve güvenilir cevap yok. 😂😂😂 Monitöre gelince şu ürünü aldım 4800 tl ye düşmüştü msi g27cq4 165hz 1ms curved va wqhd...
  7. sezer3636

teknogolddepo güvenilir mi?

arkadaşlar bu siteden alışveriş yapılır mı? bu ürünü aalmak istiyorum https://www.teknogolddepo.com/gamepower-intense-x60-27-165hz-1ms-2k-wqhd-rgb-curved-oyuncu-monitoru?ref=akakce&v=1.86.5
  8. sezer3636

TOKİ başvurusu ile ev alacakların dikkatine !

konut taksitlendirmesini inceledim yanlış görmediysem 75-105m² alandaki evlere 240 ay vade aylık 1.250tl civarı ödeme istiyor. bu taksitlendirme evin kendi fiyatının kaç katına çıkıyor? ve 20 yıl seni devlete borçlu yapıyor.
  9. sezer3636

m2 ssd garanti bozulur mu?

incehesaptan geçen sene team group mp33 256gb m2 ssd aldım. bugün disk yazma hatası deyip kendisini kilitledi. sistemi ne biosa sokuyor ne windowsu açıyor. anakarttan çıkarınca işlem yapabiliyorum anca. incehesabı arayarak durumu bildirdim kargo kodu verip yollayın dediler. yalnız ssd üzerindeki...
  10. sezer3636

N11 den rx 6600 aldım sorun olur mu ?

hayırlı olsun. bu işler tamamen şans nasip işi. en güvenilir yerden alırsın bir bakarsın açılmamış cihaz sıkıntılı. 2. el alırsın yıllarca seni götürür. sen kutu fatura kaybetme gerisi kolay :)
  11. sezer3636

Yardım Kendimi nasıl savunabilirim?

Ama okulda sıkarsan bıçak taşıyandan daha fazla ceza alırsın!
  12. sezer3636

Yardım Kendimi nasıl savunabilirim?

Biber gazı etkili çözümdür.
  13. sezer3636

Amazon prime neden dahilim olmadan hesabımdan para çekmiş?

Tam olarak hangisini geri ödeyecekler? 2 defa üyelik ücreti kesti benden çünkü 😂
  14. sezer3636

Amazon prime neden dahilim olmadan hesabımdan para çekmiş?

Amazona üyeyim fakat prime için bir üyeliğim yok. Kartım tanımlıydı herhangi bir alış veriş te yapmadım yakın zamanda fakat hesabımdan 7.90 ı çekmiş. Prime girip üye olmuşmuyum diye kontrol edeyim derken tekrar üye edip 7.90 daha çekti 😂😂😂😂😂 napalım bu konuyu bir fikriniz var mı?
  15. sezer3636

Dolap çakma 1050 ti yi yayından kaldırmıyor.

Rxrtxgtxhd 1050Ti utanmadan orijinal sıfır ürün diyor. 😄 vampir bunların hepsi bu uygulamaya bile dolandırıcılıklarını soktular.
  16. sezer3636

Dolap çakma 1050 ti yi yayından kaldırmıyor.

https://link.dolap.com/A2t/u Fake gpu dediğimiz çakma 1050Ti yi 2500 liraya orijinal yurtdışı ürün adında satışa koymuş. Yorumlarda ürününün sahte olduğunu yazdım. Yorumu silip beni engelledi :) dolaba şikayette bulundum ama bir yaptırım uygulamadı henüz. Sizden ricam şikayet edelim bu hesabı...
  17. sezer3636

Hepsiburada 50tl indirim bitti mi?

14 temmuz' da bitmiş diyorlar. ama yeni kampanyalar da başlayacakmış diye duydum.
  18. sezer3636

Toptan olarak anakart almak istiyorum ?

ticari bir iş sanırım. maalesef öyle bir işte toptancı aracıdır. aracı olmadan fabrikadan mağazaya ürün ulaşmaz. her firmanın toptancıyla farklı anlaşması vardır. biri 1 liraya alır bir malı diğeri ise aynı malı 1.5 lira ya alır aynı kişiden. yurtdışından tek tek almak isterseniz devlet...
  19. sezer3636

Hepsiburada'dan Laptop Alsam Kolayca İade Edebilirmiyim

kusurlu üründe tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. kendilerinin birebir değişim yapacaklarını sanmıyorum. kozmetik olarak kusurluysa kasada çizik ekranda kırık. mağduriyet yaşamamak için şubede alıp kargoyu orada kontrol edeceksin. diğer kusurlar garanti servisi ile çözülür hepsiburada...
Top Bottom