Benim tarafta Kosova şubesi iyi çalışıyor hocam sizin şube bilmiyorum ama kargo hareketlerini anlık SMS olarak alıyorum. Ara sırada ise dagitimla, teslim edildi SMS aynı anda aldığım da oluyor 😀
İstanbul dan konya Sancak bana yurtiçi 1gunde getiriyor. Çok nadir 2 gün görüyor. Mesela Çarşamba öğleden sonra incehesaptan bı ürün aldım persembe öğlen elimdeydi.
bu kartta ciddi, ciddi 29k para mı verdiniz ?
o satıcı üçkağıtcı tüm forumlarda adı çıkmış. araştırmanızı keşke iyi yapsaydınız.
asus olacaksa bu kartı öneririm...
dağıtım eleman değişmiş olabilir, ya da kasım da baya alışveriş oldu yoğunluktan da olmuş olabilir.
yarın dağıtıma çıkarmaları gerekiyor, siz yine şube bi daha arayın
şehire göre değişiyor, genelleme yapmamak gerek
ben kolaygelsin,hepsijet,yurtiçi,aras ile hiç sorun yaşamadım
sürat ile mng kargo uyuz biraz :)
hatta şöyle diyim bizim burada aras kargo dağıtım yapan abi , benim mahalle benden iyi biliyor :D
krem den ziyade günlük kaliteli bi sabunla yüzünü belli saat aralığında yıkamanı öneririm. ergenken bende böyle sıkıntılar çektim. yüzümü temiz tutup, aynı havluyu sürekli kullanmayıp ve yastık kılıfını dahi periyodik değiştirerek baya azaltmıştım. en önemlisi ise elinle yüzünü sürekli elleme...
kablolu 2750 den aşağı düştüğünü görmedim o da sanırım amazonda prime fırsattı :)
edit: 8 ile 9 aylarda 2600 ile yer yer 2300 kadar anlık, düşmüş anlık ama stokta durmamış
SELAM125
ilk alışverişe kupon var fakat visa kart ise kuponlarda 1000tl 150tl visa kartta kupon indirimi de var
başka yok
dün yakala250 ile 250tl indirim vardı
kuveytturk kredi kartla ödeme 250tl para iadesi var, öncesinde kampanya katılın
axess kartta 150tl chip para, yine kampanya katılımı var...
Şirket yönetimi ile alakalı bı durum sanırım. Her şirket faaliyet aynı olsa da, aynı şahıs bağlı olmayabilir. Veya ürün satışı ile para akışı da farklı bünyesinde yapıyor olabilirler.