Arama sonuçları: *

1. sfky9842

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

Benim tarafta Kosova şubesi iyi çalışıyor hocam sizin şube bilmiyorum ama kargo hareketlerini anlık SMS olarak alıyorum. Ara sırada ise dagitimla, teslim edildi SMS aynı anda aldığım da oluyor 😀
  2. sfky9842

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

İstanbul dan konya Sancak bana yurtiçi 1gunde getiriyor. Çok nadir 2 gün görüyor. Mesela Çarşamba öğleden sonra incehesaptan bı ürün aldım persembe öğlen elimdeydi.
  3. sfky9842

Tebilondan sistem aldım mail sms gelmedi

Tebilona mail atın
  4. sfky9842

Amazon Kargo Problemim

Canlı destek yaz hiç uğraşma, MNG rezalet bı firma. Kargo hep geç getiriyor bana.
  5. sfky9842

Yardım Amazon Üzerinden Monitör Aldım Ama Halen Kargoya Verilmedi?

Müşteri temsilcisi bağlanıp sorsanız daha verimli sonuç alırsınız
  6. sfky9842

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

amazonda siyah model 29k satılıyor. satıcı da amazon. renk önemli değilse
  7. sfky9842

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

bu kartta ciddi, ciddi 29k para mı verdiniz ? o satıcı üçkağıtcı tüm forumlarda adı çıkmış. araştırmanızı keşke iyi yapsaydınız. asus olacaksa bu kartı öneririm...
  8. sfky9842

Bu pc ne kadar eder ?

Ayrı, ayrı satın daha fazla tutar. Sistem halinde satarsaniz ölücüler ile muhatap olursunuz.
  9. sfky9842

Yardım Aras kargo rezilliği

dağıtım eleman değişmiş olabilir, ya da kasım da baya alışveriş oldu yoğunluktan da olmuş olabilir. yarın dağıtıma çıkarmaları gerekiyor, siz yine şube bi daha arayın
  10. sfky9842

Yardım Aras kargo rezilliği

şehire göre değişiyor, genelleme yapmamak gerek ben kolaygelsin,hepsijet,yurtiçi,aras ile hiç sorun yaşamadım sürat ile mng kargo uyuz biraz :) hatta şöyle diyim bizim burada aras kargo dağıtım yapan abi , benim mahalle benden iyi biliyor :D
  11. sfky9842

N11 rezaleti hyperx cloud 3 wireless

Pazarama da kuponla 3099tl geliyordu keşke oradan alaydıniz
  12. sfky9842

İtopya Siparişim Ne Kadar Sürede Hazır Olur?

yasal olarak 14gün iş süreleri var diye biliyorum o yüzden yoğunluğa göre min 2 veya 3 gün max 1 hafta bulur teslimi
  13. sfky9842

Sivilce Kremi Önerisi

krem den ziyade günlük kaliteli bi sabunla yüzünü belli saat aralığında yıkamanı öneririm. ergenken bende böyle sıkıntılar çektim. yüzümü temiz tutup, aynı havluyu sürekli kullanmayıp ve yastık kılıfını dahi periyodik değiştirerek baya azaltmıştım. en önemlisi ise elinle yüzünü sürekli elleme...
  14. sfky9842

Muhteşem Kasım Fiyaskosu.

kablolu 2750 den aşağı düştüğünü görmedim o da sanırım amazonda prime fırsattı :) edit: 8 ile 9 aylarda 2600 ile yer yer 2300 kadar anlık, düşmüş anlık ama stokta durmamış
  15. sfky9842

PAZARAMA İLK ALIŞVERİŞE İNDİRİM VARMI?

vakıf ile ziraat kartla alakalı da kampanyası var benim bu kartlarla işim olmadığı için detaylarına bakmadım.
  16. sfky9842

PAZARAMA İLK ALIŞVERİŞE İNDİRİM VARMI?

SELAM125 ilk alışverişe kupon var fakat visa kart ise kuponlarda 1000tl 150tl visa kartta kupon indirimi de var başka yok dün yakala250 ile 250tl indirim vardı kuveytturk kredi kartla ödeme 250tl para iadesi var, öncesinde kampanya katılın axess kartta 150tl chip para, yine kampanya katılımı var...
  17. sfky9842

GAMINGGEN VE BETAPLUS AYNI ŞİRKET DEĞİL

Şirket yönetimi ile alakalı bı durum sanırım. Her şirket faaliyet aynı olsa da, aynı şahıs bağlı olmayabilir. Veya ürün satışı ile para akışı da farklı bünyesinde yapıyor olabilirler.
  18. sfky9842

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

Abdullah hocam biostar anakartlar neden önerilmiyor ?
  19. sfky9842

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

garanti sadece kredi kartı bonus kampanyası var 200tl puan alırsın haberin olsun
Top Bottom