Arama sonuçları: *

1. somoncum

Öneri BİSİKLET ÖNERİSİ YAPABİLİRMİSİNİZ

Bisan MTX 7300 - 7400 - 7500 modellerine bakabilirsin. 1754922710 Giriş seviyesin de tek MTX 7200 öneririm o da orta-üst seviye Shimano TX mekanik freni var diye daha altına bakma derim. 1754923089 Dağ bisikleti bilerek önerdim kaldırımdan inmekte veya atlamalarda problem yaşama diye eğer düz...
  2. somoncum

Wraith e-sports mağduriyeti

Hijyenik olarak geçen kulaklık değil bir şey değil mouse klavye yani nasıl iade almazsın. İnternet üzerinden satın aldığın ve deneyemediğin bilmediğin bir ürün eğer elime olmayacak ise veya beklediğin gibi gelmediyse yasal olarak 14 Gün içinde hakkımız bulunuyor iade etmek için bu yönden...
  3. somoncum

o politikasını değişmeleri gerek bence tamamen firma ilk bu yola çıktığından beri bu şekilde saçma bence.
  4. somoncum

Bak Wraith Esports da İade olayını unut yapmıyorlar direkt sadece değişim
  5. somoncum

iade yok sadece değişim var 1726677627 AKKO Monsgeek Store dan aldım direkt kendilerinden ürün coil whine lı çıktı adamlar iade yapamayız dediler sadece yedek pcba yı yolladılar onda da çıktı 600₺ geri ödeme aldım aliexpress den elimde patladı 3.2k lık akko 5075b shine through yani şikayet...
  6. somoncum

Firma incelemiyor ürünü ustam direkt servise gidiyor artık servis ne derse. 1726677506 Onay verilmediyse servis tarafından ilgilenmezler.
  7. somoncum

günümüzde pc satan firmalar bile şikayet eden müşteriler var elbet olacak yapacak bir şey yok. 1726677394 değilim başka kaliteli ekipman satan firma? 1726677429 alma o zaman diyorum bu kadar basit :peepo1:
  8. somoncum

https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-4k-ultra-hafif-magnesium-wireless-gaming-mouse-siyah https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-4k-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-siyah 1726677265 burası var bildiğim ama bunların da şikayet var yerine bir bak aynı olaylar var
  9. somoncum

kötü çıkmaz knk al geç ama plastik olarak vasat çünkü hafifletmek için plastik den çok kırpmışlar 1726677128 dün mesela yeni mouse tanıtıldı yakında getirirler https://pwnage.com/products/pwnage-x-whzy-stormbreaker-max-cf
  10. somoncum

savunmuyorum başka bir yer varsa kaliteli ürünler satan oradan alalım? 1726676763 elbet sorunlu ürün çıkabilir çalıştıkları servis firması ne onu merak ettim.
  11. somoncum

alma başka kaliteli ekipman satan site yok yd dan almaya kalkarsan 30€ gümrüğe takılır :peepo1: 1726676490 başka yer?
  12. somoncum

değiller bu arada adam kullanıcının bozmadığını nereden bilecek servise gidiyor o da hangi servise gidiyor bilmiyoruz. 1726676041 TR de doğru düzgün servis yok tüm olayı firmaya yansıtamayız. TR de Türkçe-Q keycaps yokken adamlar ilk getirdi daha öncesinde HyperX ABS olarak Türkçe Q keycaps...
  13. somoncum

hayır firma ilk ürünlerini çıkardığında bile bu iade politikasıyla gidiyor. 1726675773 başka firmalar ne yapıyor resmi garantili mi Corsair K70 de bile led bozulduğu için bunun tamiri olmadığından iade yaptılar.
  14. somoncum

https://forum.donanimarsivi.com/konu/atk-blazing-sky-x1-ultra-wireless-mouse-inceleme.983647/ incelemem de burada yani
  15. somoncum

kronik sorun yok bu arada ben kullanıyorum 2 ay geçti bile
  16. somoncum

📍 Ücretsiz İade Tarih Oluyor! Artık alıcı ödeyecek!

Bak amazon.com.tr den acer xv272u vbmiiprzx almıştım ürüne dair ne doğru düzgün bir bilgi var ne bir şey 1.07m renk mi destekliyor dp 1.4 var mı hiç bir şey yok amazon soruyorum onlarda bilmiyoruz eğer beklediğiniz gibi çıkmaz ise geri gönderirsiniz diyordu. Ürünü display spec den baktım...
  17. somoncum

Getirsinler bir o eksikti şuan bu düzenlemeyi savunuyorsunuz ama o 1 ocak geçince TV mi aldın ölü piksel çıktı veya panel de görüntü git gel yapıyor ürünü iade etmek isteyeceksin kargo boyutu ağırlığına göre fiyat çıkarıyorlar nasıl verelim zaten ülke de 100₺ yi arıyoruz zar zor aldığımız ürünü...
  18. somoncum

Ürün arızalı değil kusurlu geliyor!
  19. somoncum

Şartsız koşulsuz iade ne güne duruyor o zaman 14 gün veya 30 gün amazon şartı hava da bulut galiba?
Geri