Arama sonuçları: *

1. songokutr

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

altına imza atarım. benim aklıma gelen ilk şey kartta kronik sorun var. psuda sorun var yada bir başka parçadan dolayı kartı ısıtan bir şey var.
  2. songokutr

Belki ekran kartı degil başka bir şeyde sorun var o zaman. 3 tane üst üste pek olası görmedim. Yerinizde olsam iş bilen birisiyle bu konuyu detaylı araştırırdım. Diger pc bileşenlerini iyi inceleyecek bilgili birisi lazım.
  3. songokutr

3 kere aynı kartı göndermediklerinden emin misiniz?
  4. songokutr

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Şimdi anlamadıgım sen ürünü aldın kontrol ettin begenmedin ve iade etmek istiyorum desen THH seni haklı bulurdu. Neden jelatini falan karıştırıyorsun onu anlamadım. 15 gün içinde iade etme hakkın vardı. Uzun süre önce bende monitör almıştım ve iade etmiştim ama evet ekranın sag üst köşesinde...
  5. songokutr

Şehzade Online güvenilir midir

Sadrazam power online gibi site ismiymiş
  6. songokutr

Yardım PCKOLİKTEN dört gün önce bilgisayar aldım elime ulaşmadan iade edebilir miyim ?

Anladıgım kadarıyla depoya 10-20 tane böyle hazır sistemlerden kurup bekletiyorlar. Sen sipariş verdikten sonra toplanmıyor sistemler. Çünkü parçalar halinde gönderin seçenegi yok çogu hazır sistemde. Kargoya verilmediyse siparişi iptal etmeye çalışın sorun yaşamazsınız. Kargoya verilse dahi...
  7. songokutr

Amazon satın aldıgım siparişi kendi kendine iptal etti

öyle ama siparişe dair bir kanıt bırakmamış site ben orasınada kafayı taktım. resmen insanı ***** yerine koymak gibi bir şey. kanıtlarıda silmişler.
  8. songokutr

ürün linki yok bu monitörü 7000 liraya sipariş etmiştim. Amazonda linkini bulamıyorum. https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2c5200w-27-280hz-1ms-va-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-74382/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.3
  9. songokutr

Satıcı Amazon'un kendisiydi.
  10. songokutr

arkadaşlar Satıcısı AMAZON.TR olan amazondan bir ürün aldım siparişi iptal bile etti diyemem. direk siparişi silmiş. siparişlerim kısmında normalde görünüyordu. hiç bir kanıt kayıt iz bırakmadan amazon silmiş ve paramı geri iade etmiş. ne yapmalıyım?
  11. songokutr

⚠️Lenovo Legion R27QE İKİ KAT ZAMLANDI⚠️

şaka gibi yani dava açsak kazanırız. 11.342 tl yapmış hepsiburada monitörü. eski fiyat 6700'dü sakın almayın
  12. songokutr

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

Yorumları fazla okumadan direk başlıgı okudum ve konuya yorum atmak istedim çünkü bir kaç yorumda haksızlıgı savunan avukatlar gördüm. Garantin devam ettigi müddetçe kanunen bozulan ürünün aynısını yada mislini degişim olarak talep edebilirsin ve öyle yapmışsın. Senin yaptıgın bu talep...
  13. songokutr

Amazon puma ayakkabı orjinalmidir

bilmem ki replika ayakkabı giymekten markalarıda unuttuk :D
  14. songokutr

Amazon puma ayakkabı orjinalmidir

esas soru bence puma markası orjinal midir olmalıydı
  15. songokutr

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

bende biraz böyle düşünüyordum ama empati yaparsan içenlerin neden içtigini anlarsın. içen kişilerin çogu antidepresan hap içmek yerine sigara içiyor. psikolojileri bozuk oldugu için içiyorlar. sigara onları rahatlatıyormuş öyle söylüyorlar. hatta biri ben sigara içmezsem sinir krizine girerim...
  16. songokutr

Çözüldü✓ incehesap oled monitor iade 38.000tl (paraiademi aldım)

3 yıl garantisi var. 1719940394 O çizikleri kimsenin yaptıgını sanmıyorum. Dell oled monitörlerdede o sorun yaşanmış yabancı forumlarda okumuştum. üretirken kutuda sıkıntı var kutudan ve üzerindeki korumadan dolayı çiziliyormuş ekranlar. oled teknolojisi yeni bir teknoloji oldugu için...
  17. songokutr

Çözüldü✓ Itopya.com rezaletliği

Benim burada demek istedigim kimsenin 2.5-3 ay bekletilmeye hakkı yok hocam.
  18. songokutr

İade edilen monitör reddi (THH , teknik servis?)

yuhhh yani bunun için mi kendini suçluyorsun :D IPS paneller sıkıntılı ama ben 2 tane arkadaşıma Dell 1440p monitör aldırdım hiç birinde IPS GLOW'a rastlamadık. En azından gözle görülür bi şekilde yok. Merak eden olursa monitör markaları G2724D ve S2721DGFA
  19. songokutr

İnternet üzerinden satın aldıysan 14 gün içinde iade etme hakkın var. Poşeti yırttım derken? monitörü saran beyaz poşetse hiç sorun degil o. İçindeki köpügü yırtmadıktan sonra sorun olmaz. Köpük esas koruyor monitörü poşetide monitöre geçirirsin tekrar. yırtıkta olsa iş görür. Yani hiç şansları...
  20. songokutr

Zaten ilk 14 gün iade hakkın var. İPS Glow'u falan boşver. THH'ye başvur. Begenmedim 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade etmek istedim diye başvur. Kesin kazanan sen olursun.
Top Bottom