Arama sonuçları: *

1. stbeox

N11'deki bu satıcılar dolandırıcı mı?

BOYA BY V20 mikrofon alacaktım. Sadece n11 de satıldığını gördüm akakçe'de. n11 normalde güvenilir bildiğim alışveriş sitelerinden ama bu mikrofonu satanların çinli gibi isimleri var ve yüzlerce ürün var sayfalarında ve hepsi birbiriyle aynı ürünlerin. Ayrıca hepsinin profil fotosu ve afişi...
  2. stbeox

Sistemim ne kadar eder?

ZOTAC GAMING RTX 3070 Ti Ryzen 5 5600 GSKILL Ripjaws 8x2 RAM Crucial 1 TB SSD CT1000P3SSD8 Rampage ICED-120 Kule Tipi Soğutucu ASUS PRIME A520M-K Rampage 650W Bronze 4x Fan Siyah Kasa Bu sistem kaç tl eder 2 yıl oldu alalı ve garantisi bitti şuanda
  3. stbeox

3070 Ti Sistem Kaça Satılır

Sahibindende ilanlar en az 25kdan başlıyor ama bu fiyatı nasıl biçtiniz
  4. stbeox

İmzayı göremeyenler için ekleyeyim ZOTAC GAMING RTX 3070 Ti | Ryzen 5 5600 | GSKILL 8x2 RAM | Crucial 1 TB SSD | Rampage ICED-120 Soğutucu | ASUS PRIME A520M-K
  5. stbeox

Bu sistemi satıp yeni sistem alacağım, imzamda tüm sistem bileşenleri yazmaktadır. Bu sistemi kaç liraya satmalıyım?
  6. stbeox

3070 ti r5 5600 sistem kaça satılır?

İmzadaki sistemi kaça satabilirim monitör dahil olmadan? Garantisi 1 yıl var ve sistemi 1 yıl oldu alalı. Genelde valo oynadım sadece
  7. stbeox

Yardım Lidio sanal pos adı altında youtube premium para çekti

LIDIO /GOOGLE* PLAY -Y ekstresi altında kartımdan youtube premium adına 26,99₺ çekildi ancak ben hayatımda hiç youtube premium bile almadım kendim. birdenbire hiçbirşey yokken çekti. LIDIO adlı sanal pos şirketini bilen var mı ve bunun google ile bir alakası var mı?
  8. stbeox

Razer Barracuda X Alınır Mı?

O kulaklığı sonuna kadar çekmeye kalkarsan ortadan çat diye kırılır. Takarken falanda hafif açman lazım. Kafandan dik bir şekilde yere düşerse bile kırılabilir gibi duruyor. Ama illa alcam diyosan 2022 versiyonunu al bende onu kullanıyorum sağlamlığı dışında bir sorun yok. Kullanışlı yani.
  9. stbeox

Razer Barracuda X Alınır Mı?

Hocam Barracuda X alacaksanız dikkat edin ve nazik kullanmaya çalışın. Hor kullanırsanız kulaklığın kulak kısmı elinizde kalabilir :D
  10. stbeox

İtempazar sitesi güvenli mi

İtemSatış'ın yan sitesi diye biliyorum çünkü script aynı. Olmayadabilir ama önemli olan satıcının garanti sağlayıp sağlamadığı.
  11. stbeox

Epic games iade butonu nerede?

Siparişler sayfasında gözükmüyor. Nerede olduğunu bilen var mı?
  12. stbeox

Öneri GÜVENİLİR E-PIN SİTELERİ

Merhaba, önceden e-pin alışverişleri yapmamış ve güvenilir bir e-pin sitesi arayanlar için tamamen güvenilir olan e-pin sitelerini listeledim. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hepsi bilindik siteler ve hepsinden de alışverişimi sorunsuz şekilde yaptım. Paranızı dolandırıcılara kaptırmayın...
  13. stbeox

🔥İndirim VX2719 240HZ 1ms - 5989TL

trendyoldaki bilgi satıcı tarafından yanlış girilmiş, çözünürlük Full HD 1920X1080 dir
  14. stbeox

🔥İndirim VX2719 240HZ 1ms - 5989TL

https://ty.gl/02vuwhnmd0 Performans olarak da, fiyat olarak da iyi bir monitör. FPS oyunları oynayanlar kaçırmamalı
Geri