Beyler kuzenime hediye alacağız. Maksimum 8 liraya çıkarız. Tam otomatik olsun istiyor o ne fark ediyor ben bilmiyorum ama. Öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
Zannetmiyorum çakma olduğunu elinde tutunca az çok anlasılır zaten saat ağırdır malzeme kalitesindende anlasilir. Arkadaki seri numarasının falan olduğu yerler net yazılmış çakmalarda silik oluyor genelde. Arka kapagin hasara uğramamış olması da gerçek olabileceğini gösteriyor. Tabii fark...
lenovonun bir monitörü var elimde alalı 2 gün oldu jelatinlerini falan çıkardım ama ekranında jelatin yoktu zaten ayağında falan vardı iade kabul alırlarmı?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/meta-quest-3-incelemesi.947959/#post-8630952
Kendi konum. Bu konuyu okuyup karar vermenizi isterim. Ben quest 3 aldım ve şuan kenarda duruyor bence çok gerekli bir şey değil. Pass through özelliği quest 2 de yok ve eğer gerçekten kullanırım diyorsanız fiyat...
hocam öyle olmuyor o. Belirli bir teslim süreleri var onu aşamıyorlar. Genelde bu süre 15 gün falan oluyor ama vatanda ne kadar bilmiyorum. Arayıp hem şikayet dilekçesi oluşturun hemde tehdit edin gönderirler.
Ya tam olarak ne için öyle dediler anlamadım. Yani bence 1000 lira için böyle bir şey yapmazlar fakat çalıntı kart durumunda da siparişi iptal etmezler yani direk kontrolleri sağlayıp adli işlemlere başvururlar.
Açıkçası eğer ürün elime ulaşsaydı çok uğarşmazdım. Tabi size bağlı buda konuşmalar kayıt altına alınmıştır fakat onları delil olarak nasıl sunarsınız bilemiyorum. Bu işin sonunda ne elde edersiniz onuda bilemiyorum.