Arama sonuçları: *

1. swindler

Netflixim devam ederken üst pakete geçince ne olur?

Beyler şuan standart paket kullanıyorum ve 20 gün kaldı bitmesine. Şuan 4k pakete geçsem ne olacak? Bu 20 günü ben zarar mı etmiş olacağım?
  2. swindler

8 bin tl ye otomatik kahve makinası önerisi

Beyler kuzenime hediye alacağız. Maksimum 8 liraya çıkarız. Tam otomatik olsun istiyor o ne fark ediyor ben bilmiyorum ama. Öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
  3. swindler

Bu sistem bu para verilir mi

Verilmez tabiiki hocam gozunuzu seveyim
  4. swindler

Öneri Fotolarını bıraktığım saat ne kadardır? Ve takı önerisi lazım

Zannetmiyorum çakma olduğunu elinde tutunca az çok anlasılır zaten saat ağırdır malzeme kalitesindende anlasilir. Arkadaki seri numarasının falan olduğu yerler net yazılmış çakmalarda silik oluyor genelde. Arka kapagin hasara uğramamış olması da gerçek olabileceğini gösteriyor. Tabii fark...
  5. swindler

monitörün jelatinlerini çıkardım iade kabul olurmu?

Çok beğenmedim farklı bir monitöre yöneleceğim
  6. swindler

monitörün jelatinlerini çıkardım iade kabul olurmu?

lenovonun bir monitörü var elimde alalı 2 gün oldu jelatinlerini falan çıkardım ama ekranında jelatin yoktu zaten ayağında falan vardı iade kabul alırlarmı?
  7. swindler

Meta Quest 2 Mi Almalıyım Meta Quest 3 Mü ?

Sandığın gibi olmayacak işler ama illa da alayım diyorsan quest 3 al
  8. swindler

kenara atarım demiyordum bende ilk ama 1 aydır elimi sürmedim. Bence baya gereksiz bir şey. 1722695489 alacaksanda konuyu okuyup al.
  9. swindler

https://forum.donanimarsivi.com/konu/meta-quest-3-incelemesi.947959/#post-8630952 Kendi konum. Bu konuyu okuyup karar vermenizi isterim. Ben quest 3 aldım ve şuan kenarda duruyor bence çok gerekli bir şey değil. Pass through özelliği quest 2 de yok ve eğer gerçekten kullanırım diyorsanız fiyat...
  10. swindler

Trendyol Kargolari genelde kaç günde geliyor?

hafta içi sabah kargoya verilirse en geç iki güne gelir
  11. swindler

1000 TL bütçe Vantilatör önerisi

Rezalet bişey. Bence senin odan küçüktür. Düşük düzey bi vantilatör alsan yetermiş gibime geliyor.
  12. swindler

Siparişim 1 aydır gelmedi

hocam öyle olmuyor o. Belirli bir teslim süreleri var onu aşamıyorlar. Genelde bu süre 15 gün falan oluyor ama vatanda ne kadar bilmiyorum. Arayıp hem şikayet dilekçesi oluşturun hemde tehdit edin gönderirler.
  13. swindler

Siparişim 1 aydır gelmedi

iletişim kurmadınızmı
  14. swindler

itopya

İşte o garip geldi bana niye 1500 lira için böyle bişey yapsınlar ki?
  15. swindler

itopya

Ya tam olarak ne için öyle dediler anlamadım. Yani bence 1000 lira için böyle bir şey yapmazlar fakat çalıntı kart durumunda da siparişi iptal etmezler yani direk kontrolleri sağlayıp adli işlemlere başvururlar.
  16. swindler

itopya

Açıkçası eğer ürün elime ulaşsaydı çok uğarşmazdım. Tabi size bağlı buda konuşmalar kayıt altına alınmıştır fakat onları delil olarak nasıl sunarsınız bilemiyorum. Bu işin sonunda ne elde edersiniz onuda bilemiyorum.
  17. swindler

Sistemim ne kadar eder?

Ekran kartı:XFX Rx570 4gb Işlemci:Ryzen 5 1600af Anakart:A320m s2h Ram: Xpg d41 8x2 Psu:Frisby 650w Ssd: 240gb m2/ 120gb sata Hdd:1tb seagate barracuda/ 500gb toshiba 5400rpm Kasa:Sharkoon Tg4 Rgb Soğutucu: Amd Wraith Prism
Top Bottom