Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Hepsiburada Peşin Fiyatına taksit yapmama saçmalığı?

katılım bankası olduğu içindir veya hb tarafıyla özel anlaşması vardır ama bankalar teker teker vade farksız taksiti azaltıyor
  2. thepublicman

Hepsiburada Peşin Fiyatına taksit yapmama saçmalığı?

Bunun nedeni sadece hepsiburada değil maalesef taksitlerde dolaylı yoldan bazı bankalar engel getirdi vade farksız 6 taksit yapabilen kart neredeyse kalmadı 2 taksit sınırı var çoğunda vade farkında ise sınır yok mcquennn effect
  3. thepublicman

Servis dönüşü testte ne demek Vatan bilgisayar

Servisten gelen ürünü vatan bilgisayarda test edip müşteriye bilgi veriyor diye biliyorum
  4. thepublicman

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

Haklı bence bahsemediği bir konu daha var gibi geldi bana Yaza özel sistem çıkartmak istedi ama öyle sistem ve fiyat önerileri geldi ki çıldırdı ve bu videoyu hazırladı
  5. thepublicman

🟢 SİGARAYA 6 ₺ İNDİRİM GELDİ! 🚬

Sigaraya zam gelme sebebi vergiydi ama firmalar bu fiyata satamayız diye indirim yaptılar mcquennin geçmiş döneminde de olmuştu hatta sigara firmalarına tepki göstermişti daha az vergi alacağız diye
  6. thepublicman

asus geri ödemesi alma N11

Ne kadara aldın? Yeni aldıysan vizyon bilgisayarın kendi sitesinde daha ucuz her ihtimale karşı geri ödeme konusunda firmayla görüşüp almak lazım
  7. thepublicman

asus geri ödemesi alma N11

satıcı kimse onu seçmen lazım n11 deki satıcı kim vizyon mu? Vizyonu seçeceksin
  8. thepublicman

🔴Bakanlık gene yaptı yapacağını! Araba alacakların dikkatine!

Şu fiyatlar bile fırsat olarak paylaşılıyorsa bir şey diyemiyorum. İkinci el araçların fiyatlarına bakıp herhalde geçirelim derdindeler. Toplum örgütlenip fiyatlara tepki de göstermiyor. Ben saçma sapan fiyatlar olduğu için araba almıyorum sıfır almak zaten imkansız şu faiz oranlarında ikinci el...
  9. thepublicman

🔴Bakanlık gene yaptı yapacağını! Araba alacakların dikkatine!

Dış ticaret açığını azaltmak için getirilen veya arttırılan her ek vergi sonucunda daha çok dış ticaret açığı artıyor ama anlamıyorlar. Bu arada bu firmaların bayileri bu haberden mutludur araç satışları azaldı 7 temmuza kadar bakın %40 fiyatlar artacak üstüne yeni zorunluluklar var ayağına satarlar
  10. thepublicman

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "PC FİYATLARI DÜŞÜYOR MU?"

Şişen fiyatlara ek ürünü elde tutma maliyeti artık çok yüksek Faiz oranı aylık bazda %4.5 civarı bu yüksek bir oran işletme için aldığı ürünü 1 ay erken satarsa %4.5 daha karda. Çünkü faiz bile %4.5 kar veriyor ona garanti stopaj vergi vs dahil. Bu sadece faiz maliyeti depo çalışan vs vs gider...
  11. thepublicman

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "PC FİYATLARI DÜŞÜYOR MU?"

Tahminimce faizler buralarda kalırsa indirimler devam eder, faiz indirimi gelirse (gelene kadar) avantajlı sistem indirimi bileşen alabilirsiniz. Kasım ayına kadar sürerse bu süreç kasım ayında mutlaka sistem alın. Kasım sonrasında fiyatlar yine artar gibi duruyor.
  12. thepublicman

🔥İndirim Gıgabyte 7700xt GAMINC OC Sepette 15K

iyi fiyat vade farksız taksit olsaydı keşke birçok karta
  13. thepublicman

❌İndirim Bitti! corsair hydro h100x 240mm 1999TL

"ürün sıfır değildir temiz kutulu" yazmış
  14. thepublicman

amazon.com 6 taksit MSI GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X SLIM 16G

Çok değil 1-2 ay önce bu fiyata 4060ti 8 gb sistemler satılıyordu parçaları da fena değildi 3 ayda inanılmaz derece de artan kur da yok Gelen zamlar asgari ücret için olsa ocakta olmazdı son iki aydır acayip dengesiz bir piyasa var. Kampanyalı çıkan hazır sistemler dahi pahalı. Şubat ortasında...
  15. thepublicman

🔥İndirim Sinerji VOK Gaming V7 27.999TL

Fiyat avantajı yok bence
  16. thepublicman

Öneri Amazon hane sınırı sipariş iptalleri hk.

Bilgisayar reyonundan yıllardır banlıyım hiçbir çözümü de yok yeni hesap açacağım yeni hat alıcam sanal kartla ödeme yapacağım belki sanal kartı bile kabul etmeyecek vs vs hiç uğraşmadım böyle bir önerisi olsu amazon müşteri uzmanının basit bir banı açamıyorlar. İşin garibi toplu alımda...
  17. thepublicman

Öneri SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE İLE DOLANDIRILIYORUM

Dolandırıcılık meslek olmuş, fabrika da stok kalmadığı için firmadan malzeme aldık faturasından vergi levhasına her şey eksiksiz, adamlar malzemeyi göndermedi 9 ay parayı kurtarmak için uğraştım az buz para da değil savcılar sağolsun ilgilendi alçakların 80 e yakın dosyası varmış adamlar parayı...
  18. thepublicman

Öneri SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE İLE DOLANDIRILIYORUM

elden satış en temizi karşı taraf alıcıysa gelir test eder alır süreç tamamlanır ister nakit verir ister banka hesabına atar param güvende gibi bir sistemin başarılı olması için ülkede ki ahlak adalet düzeninin gelişmiş olması gerekir geçmiş olsun
  19. thepublicman

Apple Ürünlerine Zam Geldi 107.999 TL

Macbook vs hadi neyse de Iphone fiyatlarının mantıklı bir açıklaması yok. İş amaçlı kullananlar hariç alan neden alıyor anlamıyorum. Fiyatların tek sebebi elbette Apple değil onu biliyoruz ama ülkece tüketmeyi de seviyoruz
Top Bottom