Arama sonuçları: *

1. toros

Bilgisayarımı 17bine sattım sizce iyi mi?

Özellikleri; + AMD Ryzen 5 3600 + ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) + CORSAIR 16GB (8+8) Vengeance 3000MHz CL16 + INNO3D 2060 Super 8gb + TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD + CORSAIR DELTA RGB 550W 80+ + MONİTOR: ASUS VG24VQ (144hz 1ms VA panel) Şimdiden teşekkürler.
  2. toros

Bilgisayarımı satacağım kaç para eder?

Özellikleri; + AMD Ryzen 5 3600 + ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) + CORSAIR 16GB (8+8) Vengeance 3000MHz CL16 + INNO3D 2060 Super 8gb + TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD + CORSAIR DELTA RGB 550W 80+ Şimdiden teşekkürler.
  3. toros

Çözüldü✓ inchesap gaming gecesi ekran kartı indirimi

Boşta yani windows da fan bile çalışmıyor lol de 65 dereceyi geçmiyor. cs de aynı şekil
  4. toros

Çözüldü✓ inchesap gaming gecesi ekran kartı indirimi

3499 TL ye düştü. Gaming gecesi yerine her gün n11, akakçe gibi sitelere bak. Geçen hafta 3099 TL ye inno3d rtx 2060 super aldım.
  5. toros

N11 İade Politikası

İade olur o zaman
  6. toros

N11 İade Politikası

Kutu içeriği tamsa iade olur bence.
  7. toros

İnce Hesap Rezaleti

1 saati geçti abi arayan soran var mı
  8. toros

İtopya da paket kalması (yardım ediyorum)

Yaklaşık 1 saat önce monitör de kasanın olduğu yere geldi afyon huba şuan 3 paket gözüküyor
  9. toros

Vallahi benim kargo yaklaşık 24 saattir afyon hub da sanırım ya benim monitörün gelmesi bekleniyor ya da güncellemiyorlar siteyi
  10. toros

Monitör falan aldıysan 3 almadıysan 2 olması gerek itopyayı arayıp diğer kargo takip numarasını da al.
  11. toros

Öncelikle merhaba 13 haziran günü itopyadan da-2 sistem ve monitör aldım 20 haziran günü kargoya verildi diye e-posta geldi 22 haziran yani dün UPS den kargo takip numarası geldi e-posta olarak baktığımda 2 paket yazıyordu. Bugün forumda gördüğüm bazı arkadaşların kutusu eksik gelince az önce...
  12. toros

İtopya Ups Kargo 1 paket hkk

Ya bunlar ne yapıyor acaba çok saçma gerçekten.
  13. toros

İtopya Ups Kargo 1 paket hkk

İlla aramamıza gerek var mı ben monitör ile birlikte aldım 2 yazıyor o zaman bende 3 yazması gerekiyor.
  14. toros

Yardım İtopya - UPS Kargo

Bence dolandırıcı diye yargılamanız yanlış çok kişi alışveriş yaptı olumlu da var olumsuz da ama dolandırıcı demek bence yanlış.
  15. toros

UPS kargo

var mı böyle olan?
  16. toros

UPS kargo

Merak etme sen şehir dışına çıkmadan elinde olur bence
  17. toros

UPS kargo

Cumartesi 12:30 gibi monitör ile
Top Bottom