Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Bu Webcam'i Alarak İyi Mi Yaptım Kötü Mü ?

Bende creative live cam v2 diyen arkadaşlara katılıyorum bir iki ay önce bende bu kamerayı aldım ve memnunum. Zaten inceleme videolarında da logitech c922 ye yakın bir performans verdiği belli. Bence iade edin ve bu kamerayı alın. Gerçi şu an kaç oldu bilmiyorum ben bir iki ay önce gümrük kargo...
  2. T

PttAvm güvenilir mi?

https://www.pttavm.com/seaflo-portatif-tuvalet-10-lt-p-109220369?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.53.1 Alacağım ürün bu arkadaşlar satıcı güvenilir mi bilmiyorum.
  3. T

PttAvm güvenilir mi?

Arkadaşlar bir ürün almayı planlıyorum. Akakçeden bakdığımda en ucuz pttAvm diye bir sitede gözüküyor. Bu site güvenilir mi? Kargom kaç günde gelir?
  4. T

Teknobiyotik iade süreci iyi mi?

Arkadaşlar Teknobiyotik üzerinden bir webcam almak istiyorum fakat alacağım webcam in hiçbir yerde düzgün incelemesi yok. Öyle olunca artık şansımı deneyip almayı planlıyorum. Fakat memnun kalmazsam iade etmek istiyorum. En son 2 haftalık koşulsuz iade kalkacak falan deniyordu. Bu durum şu an...
  5. T

Hepsiburada kargomu vermedi?

Valla bende dün akşam Hepsiburada dan monitör sipariş ettim. Umarım bende böyle bir sorun yaşamam. Sizede geçmiş olsun hocam.
  6. T

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

Alınmıyor satışı kapatmışlar.
  7. T

Ssd ye de geçmeyi planlıyordum. 1606239406 Bizede bir şeyler bırak be. :) :)
  8. T

https://www.trendyol.com/patriot/patriot-p300p1tbm28-1tb-p300-m-2-2280-pcie-gen3-x-4-2100mbs-1650mbs-flash-ssd-p-52291989?boutiqueId=535170&merchantId=1513 Beyler şu alınır mı? Al dermisiniz 1tb m2 sonuçta
  9. T

Ya şu anakart gerçek mi merak ediyorum yoksa bende alıcam.
  10. T

Fazla fiyat yazılan Letgo ilanları

Millet hepten kafayı sıyırdı. Şey yapan şey yapana anasını satayım. Kiminki uzunsa artık.
  11. T

Parası Yatmayan Kaç kişiyiz?

Arma adamı çok kasar hocam. Alışılmış silah oyunu oynayan çok afallar o oyunda. Ha sorunuz oynayan var mı derseniz illaki vardır. Çünkü türünün tek örneği. Ona en yakın oyun Squad. O da daha erken erişimde ve armaya göre bence kötü. Ama şans veririm diyorsanız da 18tl ye alınır.
Top Bottom