Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

🔥İndirim 2 Kg DOĞAL Çam Balı 254 TL

Arkadaşlar alışveriş yaptığım mağaza 2. Mağazalarını açmışlar bu yüzden fiyatları kampanyalı ve kupon lu şekilde çok uyguna geliyor . Malları kaliteli market malları vs yemek istemeyenler bakabilirler. Sıcak Fırsatlar yerine buraya açmışım tekrwr sicak firsatlara açtım
  2. uomerlutfi

Yardım Vergi iadeli telefon alımı

benım öğrendıgım kadarıyla faturada ımeı yazmalı ve sadece telefon bedelı nden baska bedel yazmamalı ve fatura öğrencının adına kesıilmesı gerekıyor tabı telefonu kullanabılmek ıcın htta ogrencının uzerıne olmalı
  3. uomerlutfi

Teşekkürler. Üniversite öğrencisi kendisi zaten . Hepsiburada dsn premium alıp öyle satın alıcak telefonu
  4. uomerlutfi

Öğrenci Vergi İndirimi Gerçekten Veriliyor mu?

Merhaba geri ödeme olarak ne kadar aldınız geri ve hangi telefonu ne kadara almıştınız nereden almıştın. Kardeşime m34 Alıcam faturada onun ismi olmali dehilmi sadece ve faturada sadece telefon bedelimi yazmalı
  5. uomerlutfi

Arkadaşlar merhaba kardeşime vergi iadesiyle telefon alacağız . Ama daha önce bu sekilde telefon alan birisini görmedim ve duymadım aldım dediler ama vergi iadesini aldıkları hakkında net bilgi yok. Vergi iadesi ne kadar sürede gerçekleşiyor . Kardeşim kendi Hepsiburada hesabı üzerinden premium...
  6. uomerlutfi

Altınyıldız indirim kodu uygulanmıyor

Altınyıldız Müşteri Hizmetlerimi kardeşim burası
  7. uomerlutfi

Yardım Hangi Televizyon Alınmalı Yardımcı Olur musunuz?

Dostum önerin varmi peki televizyon konusuna hakim degilim kullanmadığım için babam gil alalım dediler onlards günde tas catlasin 1 1.5 saat falan izlerler
  8. uomerlutfi

Yardım Hangi Televizyon Alınmalı Yardımcı Olur musunuz?

Vatan da kampanya varmış önerileriniz varmidir peki Vatan dışı da olur 15k psikolojik Sınır çok üstünde olmasa cok sevinirim https://www.vatanbilgisayar.com/samsung/televizyon/?stk=true&srt=UP
  9. uomerlutfi

Yardım JETKLİK SATICISI GÜVENİLİRMİ?

arkadaslar TRENDYOL dan JETKLİK satıcısından mouse alıcam steelseries marka. satıcı güvenilir mi? ürünleri orjinalmi?
  10. uomerlutfi

Gaming.gen.tr rezilliği

"-yonetıcler bu tarz sıteler ıle işbirliği yaparken sıstemlerı satarken her daım yabnımızdalar bu tarz soırunlar karsılasıldıgında neden herhangı bır devreye gırme durumu olmuyor yada ayıp artık ya alınan urun ucuz bır syemı ucuz< olsa bıle paramızla rezıl olmak nedır
  11. uomerlutfi

Stokta olmayan ürünün değişimi nasıl yapılır?

üst model ile degısım ıste
  12. uomerlutfi

Çözüldü✓ Amazonda Kargo Ücretli Oldu (Sistem Hatası)

temsilci ile görüştüm sistemde hata varmış gün içinde düzltielecek denildi
  13. uomerlutfi

Öneri ⚠️⚠️⚠️ EXVEGA KOLTUK REZALETİ ⚠️⚠️⚠️

basvuru vs yapıldı dostum ben buradakı arkadaslara da bılgılendırme amacı ıle bu paylasımı yapıyorum zaten 1685368981 thh basvuru yapıldı
  14. uomerlutfi

Öneri ⚠️⚠️⚠️ EXVEGA KOLTUK REZALETİ ⚠️⚠️⚠️

Yaklasık 4 ay once arkadasım exvega andromeda koltuk satın aldı. koltugun mekanızması sorunlu geldı ve degısıme gönderdi. firma deiğişim için kabul etti hatta ücreti karşılıgında çift mekanızmaya geçirme teklifimizi de kabul ettiler. neredeyse 3 ay olucak koltuk fırmaya gıdelı halen daha bugun...
  15. uomerlutfi

❌İndirim Bitti! Inno3D RTX 4070 Ti Ichill

eyvallah arkadasımda 4200 lıraya almıstı corsaırları dun parasını ıade aldı yanına 200 tl de kupon vermısler benım ramlerıde ona sattım 3100 e :D
  16. uomerlutfi

aşşağılama var yorumunda ama neyse anakart aldım corsairların parasıyla
  17. uomerlutfi

Yok ya öğrenciyim makarna ve zurnaya kafa atıyorum
  18. uomerlutfi

Hahaha Eyvallah reis ekmek yemiyom ya 😂
  19. uomerlutfi

Bir iki lira ekmek bırakırsa bereket versin 😀
  20. uomerlutfi

Klasik akakçe 😂 1681468217 Sorma ya karti yaşıyordum ram bunun ti si nerde diye geri döndüm son sn 😂
Top Bottom