Arama sonuçları: *

1. valhalla

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

Selamlar herkese, ben Aralık 2023 de adı geçen firmadan 2 adet sistem aldım birisi iş diğeri de işe destek ve oyun amaçlı.. 2 sistem de eksiksiz ve sorunsuz bi şekilde kurumları yapılmış olarak geldi ve tek can sıkıcı olay her 2 sistemin de kablolamasi berbattı kendim baştan...
  2. valhalla

Öneri Akım Korumalı priz önerisi

Selam hocam aynısı ben de var 10 ay oldu baya sağlam prizdir
  3. valhalla

AVANSAS TAN ALIŞVERİŞ HÜSRANI

Herkese günaydın, Başlıkta da yazdığı gibi Avansas tan yana 2.jez yaşatılan sıkıntıyı artık bu sefer yeter diyerek sizlerle paylaşayım dedim..İlk siparişimde 5 li A4 kağıt aldığımı sanarken 1 adet tekli A4 kağıt gelmişti neyse dedim müşteri hizmetleriyle görüşerek 10 gün sonra da olsa eksik...
  4. valhalla

Amazon siparişi neden engelliyor?

Hocam günaydın, ben amazon dan tek hesaptan 1 mart tarihinde 7 ürün siparişi gectim, iptal olmadığı gibi onaylandı ve 4 u kargoya verilmiş görünüyor aynı urunlerin 3 unu şubat ayında almıştım üstelik.. Ali express den 5 ayrı hesaptan ilk alışveriş indirimiyle 5 ürün aldım hepsi onaylandı...
  5. valhalla

ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ ÖNERİSİ

Hocam selamlar, ben yaklaşık 1 sene kadar önce aşağıdaki urunu aldım evde çok rahat sorunsuz kullanıyoruz, bu tarz ürünlerde kurutma sırasında tahliye edeceği suyunu kendi haznesine depolar ve siz her 15 20 dakikada boşaltmak zorunda kalırsınız.. hangi marka model alırsanız alın, kurdururken...
  6. valhalla

🔥İndirim 📢 Madame Coco 200TL ve Üzeri %65 İndirim !! 🔥

Hocam selamlar, hanıma 1 hafta önce aşağıdaki ürünü 103 tl yr almıştım şimdi baktım 120,75 tl diyor.. yani anlayacağın bildirimden indirim olmuş gibi geldi bana 😀 1709386532 Hatta birkaç çal çaput tarzi biseyler alacaktım kumaş ürünleri nevresim yok yatak örtüsüydü..hepsi burada english home dan...
  7. valhalla

sinerji güvenilir mi?

Hocam selamlar, Sinerji den 2 ayrı sistemi ve bazı pc bileşen ve çevre ürünlerini yaklaşık 5 ay önce sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve yaklaşık 90 bin TL ödedim, dolayısıyla bana göre risk 0...Umarım sizin için de bu şekilde sonuçlanır, eğer buradan alacaksanız...
  8. valhalla

Ev işleri için fp şarjlı matkap arıyorum

Hocam aşağıdakileri zamanında almıştım ama aktif olarak ilk linktekini kullanıyorum diğeri yedek.. Kullandığım modelden de ziyadesiyle memnunum ev pc gibi işlerde işimi baya görüyor, tavsiye ederim, fakat ikincisini de yorumlarını araştırarak almıştım, onu hobi bahçesindeki depomda tutuyorum ve...
  9. valhalla

Ev işleri için fp şarjlı matkap arıyorum

Darbeli mi darbesiz mi hocam?
  10. valhalla

Kumanda yetkili serviste daha pahalı olur mu?

Selamlar, ben lg 65 ,nç tv kumandasını amazon üzerinde 950 TL ye almıştım bozulduğu için...Üstelik orjinal...Fakat LG müşteri hizmetlerini aradığımda bana aynı kumanda için 1650 TL fiyat çektiler, bir de stokta yokmuş 1 ayda gelirmişmiş kabul edersem...Anlayacağınız her durum ve şartta yetkili...
  11. valhalla

Öneri Uygun fiyatlı güvenlik kamera sistemi.

İlki solar güneş enerjisiyle kablosuz şekilde şarz ediyor kendisini, kablolu şarzı da destekliyor ama ben gerek duymadım.. Diğer ikisi usb portundan şarz imkanı tanır, her 3 üründe de uzun süreli şarz dayanıklılığı var, zaten ilk üründe şarz derdi nerdeyse yok sayılır.. (Bu arada belirtmeyi...
  12. valhalla

Evet 3 ünde de uzaktan izleme bulut veya sd karta kayıt mevcut... Son 2 ürünün arka kısmında duvara asma aksamı bulunmuyor fakat farklı basit çözümlerde duvar köşelerine konumlandırabilirsiniz, ben öyle yapmıştım..
  13. valhalla

Hocam selamlar, Hem ev güvenliği hem de manyak derecede hazırlıkçı kafada olduğum için bu tarz ürünleri sıkı takip eder ve ev içi güvenlik sistemlerinde açık ve gizli kayıt özellikli cihazları hem ev hem hobi bahçemiz hem de büromda aktif olarak kullanırım.. Bütçenizi bilmiyorum fakat aktif...
Top Bottom