Arama sonuçları: *

1. vsVens

İtopya bilgisayar toplama

Burada arkadaşlar konu açıp 500-600Tl verip kurduruyorlardı pclerini toplayıp öyle de yapabilirsin.
  2. vsVens

🔥İndirim ZENİTH PRO TEKRAR STOKTA 1.999 tl 3 taksit imkanı

Buna benzer kanatlı bir mouse var mı acaba ?
  3. vsVens

🔴 MOTORİNE BU GECE ZAM GELİYOR! ⛽

Yavuz sultan selim bile motorini takip ediyor nası bir ülke oldu burası :peeposad:
  4. vsVens

Yardım TCL MARKA TV ALACAĞIM YARDIM.

Hocam bu özellikte Samsung,LG gibi televizyonlar 1.5-2 katı fiyatta.
  5. vsVens

Yardım Maks 50 bin TELEVİZYON önerisi

https://www.idefix.com/tcl65c655gtv-qled-4k-uhd-65inc-google-tv-p-3805332?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Biz de bir televizyon arayışındaydık. Baya bi bakındık falan en mantıklısı bu geldi. Bu özelliklerde LG,Samsung gibi televizyonlar direkt 45K bandında...
  6. vsVens

defacto parfümde ne kadar kötü?

https://www.madparfum.com/mad-a.115-selective-100ml-erkek-parfum-526 Abim bundan almış bugün bir iki kokladım ne çok keskin ne çok direkt yok olan türden. Güzel sayılır.
  7. vsVens

İtopya ne zaman getirir?

Belli olmaz bir günde kargoda der bir bakmışsın yarın getirmişler.
  8. vsVens

2. El herhangi donanım aldıktan sonra direk pc takmalı mıyım

Eski işlemciyi çıkarmadan anakart son biosu indirip kuruyorsunuz sonra işlemciyi monte ediyorsunuz diye biliyorum ayrıntılarını araştırarak bulabilirsiniz.
  9. vsVens

2. El herhangi donanım aldıktan sonra direk pc takmalı mıyım

İşlemcilerde anakartta bios güncellemesi yapılmalı diye biliyorum ama her zaman gerekli değil.
  10. vsVens

Ürün İade Değişim Hakkı Hakkında

Bu son dönem markaların taktiği hocam alıyorsun direkt gamebooster gamepower zart zurt markaları ne olursa olsun muadil sayıp vermeye çalışıyorlar.
  11. vsVens

Şöyle olsa dediğinize katılırım. Gigabyte marka başka bir monitör önerseler tamam derim ellerinde kalmamış o zaman özellikleri karşılaştırmak mantıklı ama Gamebooster bir monitör almak istese en başında alırdı millete ayıplı ürün satıp bunu önermek dalga mı geçiyorlar milletin aklıyla. Sokaktan...
  12. vsVens

ASUS TUF serisinden alayım gamebooster versinler gigabyte alayım gamebooster versin bu markaların kalitesiyle yakından alakası olmayan yeni doğmuş bir marka. Web stoğu gözüküyorsa ellerinde var demektir adama versinler monitörünü ayıplı mal satıp bir de dolandırmaya çalışmasınlar.
  13. vsVens

Muadil ürün gamebooster mı :D güldürmeyin.
  14. vsVens

teşhir ürün alınır mı

O siteler o satıcılardan komisyon alıyor boşuna kurmuyor o siteyi orası bir sosyal medya platformu değil. Yeri gelince haklarımı savunacak. Amazon yapıyorsa özellikle devletin kurduğu site yapmakla dahada yükümlü.
  15. vsVens

teşhir ürün alınır mı

Satıcı sizi dolandırırsa E-Ticaret sitesinin haklarınızı koruması gerekir. PTTavm de tek başınıza kalırsınız. Bu yüzden PTTavmden bir şey alınmaz diyorum. Satıcı özelinde güvendiğiniz bir marka satış yapıyorsa o zaman alınır ama burada o da yok güvenilir markalar Teşhir ürün satmaz.
  16. vsVens

teşhir ürün alınır mı

PTTavmden bir şey alınmaz :D
  17. vsVens

Öneri İTOPYADAN SİSTEM ALDIK (kepazelik) videosu :D

Kendisi sevdiğim youtuber/pcci abilerdendir. Hafif reklamı olsun hemde ufaktan itopyayla yaşadığı sorunları dinleyin istedim.
  18. vsVens

İade ettim ürünün parası hesabıma ne zaman geçer

Bazen banka kartlarında 15 iş günü oluyor ama çoğu zaman 2-3 günde iade ediyorlar.
  19. vsVens

İtopya yanlış eposta.

İtopya müşteri hizmetlerini arardım herhalde.
Top Bottom