Arama sonuçları: *

1. wolvesina

Öneri Bu tip uyku maskeleri alınır mı ?

Radyasyondan başka bir işe yarayağını düşünmüyorum Tehlikeli baya bu fiyatlara böyle ürünler hiç girişmeyin çekin standart uyku maskeleri elektronik vs. olmayan standart pamuklardan yeter
  2. wolvesina

Yardım Protein tozu markası önerisi lazım

Scitec güzel marka
  3. wolvesina

Öneri Telefon Hattımı Değiştireceğim Öneri Varsa Atar Mısınız?

250 lira gibi bir bütçe düşünüyorum ortalama Sağlayıcı kısmına çok takılmıyorum zaten bilinen 3-4 tane var güzel tarifeye denk gelen varsa atabilirse sevinirim
  4. wolvesina

❌İndirim Bitti! Amazon kafayı yedi bazı Defacto ürünlerinde dehşet indirimler var...

Columbia montlarda falan son bedenlerde 5000TL'ye yakın indirimlerde var beyler...
  5. wolvesina

Yardım GAMİNG TÜRKİYE GÜVENİLİR Mİ ?

atar misiniz hocam hem bulamadım hemde dediğim gibi 4 5 arkadaşım var 0 problem yaşayan bu firmayla
  6. wolvesina

Geçen Aralık ayında sistem alıp 0 sorun yaşayan bir arkadaşım var hocam var mı şahsi bir tecrübeniz ? 4 5 tane daha aynı şekilde sorun yaşamayan arkadaşım var
  7. wolvesina

https://gamingturkiye.sahibinden.com Dolandırıcı olduklarını söyleyende var ama alışveriş yapıp sorun yaşamayan yakın bir arkadaşımda var net bilgisi olan var mı ? Mağazaları falanda varmış bilemedim.
  8. wolvesina

Öneri Su Geçirmez Yaz İçin Uygun Taktik Pantalon Önerisi

Seyahat için türkiyedeyim hocam burda yaşamıyorum fazla zaman bulamıyorum o sebeple
  9. wolvesina

Öneri Su Geçirmez Yaz İçin Uygun Taktik Pantalon Önerisi

Çok alakasız cevap alıcağımı bile zannetmiyorum ama böyle bir ürün arıyorum kemerli veya palaska takılmaya uygun Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim Bütçe : 1000TL
  10. wolvesina

Sahibinden param güvende ile satış güvenlimidir ?

Valla ben hiçbir şekilde güvenmiyorum bu sistemlere sebebi sitenin güven vermeyişinden alakasız ; Kargo ile elektronik alıp satmak başlıca çok sakıncalı zaten Sağlam kargoya verirsiniz kırılır, kopar, bozulur elinizde bir hiç ile kalırsınız olan malınızda gider Herhangi bir kargo firmasına...
  11. wolvesina

Yardım Getir'de cinsel sağlık ürünlerinde yaş soruluyor mu?

Markette sorulma ihtimali daha yüksek :D
  12. wolvesina

Getirde indirimi kullanıyorum kullanıyorum bitmiyor

Üzümü ye bağını sorma
  13. wolvesina

Bilgisayarımı Satarken Kaparo İstemeli miyim?

Ya kapora göndermesini söyle yada başka birine gideceğini
  14. wolvesina

Tcl S600 Kulaklığı Satıcı İptal Etmemi İstiyor

THH'ye başvurabiliyorsunuz diye biliyorum araştırın bir Ürünü göndermesini yoksa THH'ye dava açıcağınızı söyleyin
  15. wolvesina

Blender alacağım öneriniz var mı

Philips iyidir 150-200 lira az vericeksiniz diye saçma sapan markalara yönemleyin o hatayı yaptım 1.5 ay sonra elime aldım makineyi :D
  16. wolvesina

Öneri Kaliteli Gömlek Alabileceğim Marka

Soru başlıkta fiyat farketmez (2-3)k uzun süre giyebileceğim kaliteli bir marka olsa yeter Hugo boss alıyordum ama çok fazla oldu Hugo Boss o klasmanlarda bir marka arıyorum
  17. wolvesina

Yardım İhtiyacım olmadığı halde indirimli alışveriş yapıyorum!

İndirimle aldıklarını sat kenara atıcağına işe çevir madem fırsatında var :)
Top Bottom