Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Replika Ayakkabı sitesi

aldınız mı ?
  2. xSparkua.

SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE İLE PTT YE KARGOYU BEDAVAYA NASIL VERİRİM?

satılan ilanlarım kısmında sana bir kod vericek ptt kargoya gidip sahibinden kod ile gönderecegim diyip kodu vermen yeterli
  3. xSparkua.

Wunder.com güvenilir midir sizce?

güvenilir ama bazen kargoları çok yavaş olabiliyor diye biliyorum
  4. xSparkua.

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

adam haklı bence bir de söyle düsünün o kargonun belki hasta birisi için sağlık cihazı v.b ne olacagı belli olmuyor kargoda tabii ki müşteri kargosunu gününde beklemeli 1 hafta evet biraz sıkıntılı ama arkadasın takıldıgı konu zaten kargo değil kargo icin yapılan saygısızlık özensizlik anladıgım...
  5. xSparkua.

🔴 İSTANBUL ve İZMİR'DE SUYA ZAM GELDİ!

canım ülkem bir kere de şaşırtmıyor
  6. xSparkua.

Telefon alıcam aynett teknoloji güvenilir mi

n11 icin de su aralar cok sıkıntı diyorlar ya gene de link atabilir misiniz belki satıcı bilindiktir
  7. xSparkua.

Telefon alıcam aynett teknoloji güvenilir mi

https://www.aynetteknoloji.com/iphone-15-pro-128gb-siyah-titanyum-mtuv3tua?ref=akakce&v=1.6.6 akakce de en ucuz burası gözüküyo güvenilir mi daha önce alısveris yapan var mı
  8. xSparkua.

Satıcı ürün değişimi yerine para iadesi teklif ediyor

muhtemelen ürünün fatura fiyatını vericekler ürünün fiyatı aynıysa ücret iadesi yapip yenisini alin ama ürünün su anki fiyati cok daha pahalıysa tüketici haklarına basvurun
  9. xSparkua.

Lego önerisi yapar mısınız

valla su anlık yok sanırım amazonda gene bakın en cok orda indirime giriyo
  10. xSparkua.

hocam amazonda indirime giriyor bazen minecraft legoları aldım baya ucuza denk gelmistim bos zamanlarınızda kontrol edin axolotl evini 350 ye mi ne aldım arada alıyorum öyle öyle
  11. xSparkua.

apple homekit uyumlu şalter nası bulurum

akıllı şalter arıyorum apple home dan yönetebilecegim ışıkları acmak icin v.b bi tek bunu buldum ama...
  12. xSparkua.

su aralar lego yapmaya sardım 1000-2000tl arasına çok parçalı güzel bi lego seti önerir misiniz zaman ayırması güzel oluyo
  13. xSparkua.

Instagram'da PS5 Dolandırıcılığı???

fake hocam tabii ki
  14. xSparkua.

İTEM SATIŞ GÜVENİLİRMİ

sadece offline modda oynanıyor aynı hesabı 100 kisiye veriyorlar yani güvenilir ama benim bi ara save dosyam degismisti kendin kendine garip seyler olabiliyor yani
  15. xSparkua.

ANNEME HEDİYE ALİCAM YARDİM LAZIM

ben airfryer aldım hem kendi kullanıyor hem ben baya worth bisey
  16. xSparkua.

İncehesap ürünü göndermiyor

iptal diye bi secenek yok fotoğraflarda var zaten iptal edin diyorum iletildi dönüs yapılacak falan diyorlar
  17. xSparkua.

yardımcı olabilecek var mı
  18. xSparkua.

iade istedim 4-5 kez ona da dogru düzgün cevap vermiyorlar
  19. xSparkua.

15 gün önce gaming gecesinden m2 ssd almıştım ve 15 gündür kargoya verilmiyor desteğe başvurdum 7-8 kez ama her seferinde yetkili birime bildirdik , aksilik olmazsa gün icinde verilicek , yaşanan durum için özür dileriz depoya bildirdik diyorlar fakat hiç bir gelişme olmuyor ve en son olarak...
  20. xSparkua.

İncehesap 2 haftadır kargoya vermedi ne yapmam lazım

konu başlıkta gaming gecesinden ssd almıştım 4 tane yardım talepi actım fotoğraf kalitesi icin kusura bakmayın 12 gün oldu sürekli bekletiyorlar ne yapmamı önerirsiniz ? 1695222907
Top Bottom