Arama sonuçları: *

1. X

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Silikon tabanlık. 43 giyiyorsan 44 bot al. silikon kendi ayak numaran olsun. bot boyası. 5 don atlet çorap yeter. Tırnak makası. alt üst içlik ve boyunluk al asker rengi. kalıp sabun al birde çamaşırını yıkamak için ilk ay. minik dolap kilidi al yanına 3 4 tane bide. dolabına ve çantana takarsın
  2. X

Lazer yazıcı önerisi

brother lazer yazıcılar kesınlıkle
  3. X

Çözüldü✓ Trendyol Fiyat Geçmişi Eklentisi - Ücretsiz

Amazon için de aynısını olur mu
  4. X

9.99 TL YE BEBE BÜSKİVİSİ KONUSU

tükendi. benim kargo kodum geldi ama 10 tane almıştım
  5. X

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

dolar bazında değer kaybedıyor araç yıllardır. tutabilirisn. kar ettiğini zannederken zarar ediyorsun.
  6. X

Amazon mu? Herhangi bir site mi?

Esnaftan ürün almam hiçbir zaman eğer çok ihtiyacım yoksa. Satıcısı amazon veya HB olmayan yerden almak başına iş almak. özellikle gamer ürünü satan siteler ve esnaflar. bütün internet alışverişimi amazondan yapmaya ozen gosterıyorum. sıkıntısı oldugunda müşterisinin arkasında duran tek firma...
  7. X

Çözüldü✓ Itopya.com rezaletliği

Amazon veya hepsiburada kendi satıcı dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam.
  8. X

Stanley mi Quechua mı?

aga çadır tavsiyen var mı ya 2 kişilik falan
  9. X

Stanley mi Quechua mı?

hacmini büyük al ve kaynar suyu termosa koy işini görür muhtemelen 1 litrelikler. ama ne kadar soğur, noddle yaparlar mı bilmiyorum. normalde de kaynar suyla noddle yapmıyorum normal kaynatıyorum ocakta çünkü. o yüzdn bir şey diyemicem
  10. X

Stanley mi Quechua mı?

1L daha uzun sıcak tutuyor evet. 700ML veya 1L civarında bir şey alırsan sabah koyduğun akşam içilir kıvamda olur çay olaraktan ama öğlene kadar noddle ı yap. eğer dışarda kullancaksan 400ML geçme çünkü taşıması dert bence.
  11. X

Stanley mi Quechua mı?

Ne için kullanacağına bağlı. Masa başında çayımı sıcak tutsun 4 5 saat diyorsan istediğin termosu alabilirsin. Araba sürerken kahve içicem rahatça diyorsan trigger action stanley. aynı şekilde tutup ağrı dağına tırmanmayacaksan, outdoor için de termosun ne olduğunun pek önemi yok. vaeske al geç. fp
Top Bottom