Arama sonuçları: *

1. Y

İtopya Rezalet Firma

Tüketici hakem heyetinde süreç daha da fazla uzuyor 350 tllik kulaklık için 4 5 ay bekleyen var
  2. Y

İtopya Rezalet Firma

7 Aralıkta siteden 820 TL'ye monitör siparişi verdim. 16 Aralıkta elime ulaştı, ulaşmaz olaydı. Geldiği gün monitörde ghosting sorunu olduğunu farkettim. Ve doğal olarak iade etmek istedim. 17sinde siteden iade talebi oluşturdum. 22sinde onların eline ulaştı. 9. günde müşteri hizmetlerini aradım...
  3. Y

İtopya iade süreci nasıl ?

Ne yapayim illa mağazalarının kapısına mi dayanayim iadeyi kabul etmeleri için anlayamıyorum ya
  4. Y

İtopya iade süreci nasıl ?

7 Aralık'ta siteden 820 liraya monitör aldım. Bana ayın 16sinda ulaştı. Monitörde ghosting problemi olduğundan 17sinde iade talebi oluşturdum. Hafta sonu olduğu için arayamadim müşteri hizmetlerini ayın 21inde de kargoya verdim. 22sinde ulaşmış. Ve 9 gündür hala değişen bir şey yok. Bugün...
  5. Y

İtopya kargo süresi ?

2 yıl önce verdiğim kulaklık siparişine dayanarak almıştım bu siteden o zaman sorun yaşamamıştım. Beni rahatsız eden şey 6 günde hala siparişiniz alındı demesi ürünleriniz hazırlanıyor faslına bile geçemedik daha. Verdiğim siparişin aciliyeti yok şuanda ama oladabilirdi. Bu siteden verirken 2...
  6. Y

İtopya kargo süresi ?

Covid artık bahane değil. Çoğu sitede verdiğimiz sipariş 1 günde kargoya veriliyor 2 günde elimize ulasiyor. İtopya'ya covid var da diğerlerine yok mu diye sordurtuyor insana bakalım artık. Ha bir de yoğunluktan vesaire geç kargolanacaksa sitelerine "montaj gerektirmeyen ürünler en geç 3 iş günü...
  7. Y

İtopya kargo süresi ?

3 Aralık'ta ve 7 Aralık'ta 2 ayrı sipariş verdim İtopyadan. Erken kargolanmasini beklemiyorum ama Şikayetvar sitesindeki yorumlara bakınca için karardı resmen 15 gündür kargoya verilmeyen mi dersin faturası gelmeyenler mi dersin müşteri hizmetlerine 1.30 saatte bağlanıp yüzüne kapatılanlar mi...
Geri