Arama sonuçları: *

1. Z

2. el macbook almak istiyorum

Ben 4 ay önce hepsiburadadan almıştım. 70 k ya 16 gb. 9 a böldü faizsiz. Amazon’da da bazen güzel taksit kampanyası oluyor
  2. Z

vade farkını verdikten sonra 80 k olmuyor işte. o yüzden çok mantıklı değil burası artık. eskiden vade farksız bölerdi.
  3. Z

orası taksit yapmıyor. 80k peşin vermenin anlamı yok.
  4. Z

m4 pro 24 gb ramli model 80k nerede bu ürün
  5. Z

.

senin o unuttuğun şey için kargo kaç kere git gel yaptı? kargo fiyatlarından haberin var mı? sana geldi. geri gönderdin. eksik diye geri geldi. bir daha gönderdin. 4 kere bir de sana tekrar geldi 5 kere bundan kar ne kadar ki? adamı zarara sokmuşsun zaten.
  6. Z

.

çikolata aldım. biraz yedim. paketini açtım ama iade edicem ühühühü
  7. Z

Denizbank taksit sorunu

Telefon varsa taksit olmaz.
  8. Z

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Vay amg fukarası derdine bak. Ekran kartı fiyatını düşünme diye bu kadar çaba. Hala düşse de alsam diyor yazık valla
  9. Z

Fenere de şampiyonluk
  10. Z

işe yaramasaydı, bu kadar yangın yapmazlardı. demek ki yaramış.
  11. Z

%100 gibi bir amaç yok. emin ol 100 kişiden 20 si bile boykot yapsa çok büyük bir başarıdır. fazlası olacağını düşünüyorum.
  12. Z

istediğin kadar kapat. satış olmayınca hb falan kuponları yolladı. görmemiş gibi saldırdılar. gratis falan doluydu. neden indirim var.
  13. Z

Amazon'dan 5080'i iade edebilir miyim?

Aksine çalışıyorum. Sizden fazla maaş alıyormuşum. 5 bine aldığım 6700xt bana gayet yetiyor. Ddr5 sisteme geçip 15 k masraf yapma niyetim vardı ne gerek var diye almadım. Paranın kıymetini biliyorum. 1.5 aylık maaşımı ekran kartına falan vermem oyun oynamak için.
  14. Z

Evet sıfır olduğunu sanıyorum. Aldığım zaman da her yerine bakıyorum. Jelatini sökülmüş 1 ay kullanılmış kartı her türlü anlarım. En basitinden bloklardaki tozu çıkaramazsın
  15. Z

Ürün artık sıfır olmuyor. Ayrıca ben neden sıfır parası ödeyip ikinci el kart alayım 1743201765 Kusura bakma da 40 k maaş alsam 60 k karta falan vermem. İade konusunda tamamen haksızsın. Yanlış geldiği gibi iade hakkın vardı kendin kullanmadın.
  16. Z

Yanlış geldiyse iade edebilirsin. Adam gönder demiş. Sen kullanmışsın 1 ay sonra yolluyorsun. Kendin kabul eder misin
  17. Z

Senin kasan ne? Evde nereye koydun bunların da etkisi var
  18. Z

Hepsijet Yarın teslim eder mi??

hiç kargodan sipariş vermedin mi? oturduğun ilçe mahalle falan da önemli
  19. Z

Hepsijet Yarın teslim eder mi??

ankaradan gelecek diyorsun da nereye gidecek demiyorsun. bi de creatine erken gelse ne olur geç gelse ne olur? anında etki veren bir supp değil ki
  20. Z

Ücret İadesi İçin İstenilen Bilgiler

Faturadan düşün de
Geri