Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

Msi laptop mx-6 termal macun ısınma sorunu

Ksinlikle vidadan dolayıdır bakır tam temas etmedigi için sogutu iş yapmaz
  2. 'SteeL

Laptop için termal macun önerisi

Az önce termal macunu tekrar degiştirdim şuan sıcaklıklar normale geldi . Dün akşam performans modunda boşta 99 dereceleri görüyordu şuan 45-55 arası oldu. ama büyük ihtimalle en fazla 2 hafta idare edecek yine pump out yapacak . yine aynı sorunu yaşarsam servise gönderecegim
  3. 'SteeL

zaten pump out termal macunun zamanla işlemcinin üstünden yanlara akmasıdır . yani şuan üstünde termal macun yok.
  4. 'SteeL

temal macun ile ilgili eminim.
  5. 'SteeL

macunu yaklaşık 2 hafta önce sürdüm ilk başlarda gayet serin çalışıyordu yaklaşık 3-4 gündür boşta bile 90 dereceleri görüyor. kullandıgım macun zaten laptoplarda pump out yapıyormuş .
  6. 'SteeL

Huaweı matebook d15 laptopuma termal macun sipariş edecegim . MX4 kulandım fakat pump out yaptı internette biraz araştırma yaptım sorunu 2 şekilde çözülüyormuş shin-etsu termal macun ve ptm 7950 sizce hangsini alayım veya farklı öneriniz var mı ?
  7. 'SteeL

Fan kendi kendine duruyor

Eger sürekli aynı fanda sorun oluyorsa büyük ihtimalle fan arızalıdır elinle bir kontrol et kasa kapalıyken çevirmeye çalış sürtme veya zorlanma var mı eger yoksa büyük ihtimalle sargısı yanmıştır yeni fan alman gerekir.
  8. 'SteeL

Psu yetesi olabilir yada fanlar module mi baglı , anakarta mı baglı yoksa direk psuya mı baglı
  9. 'SteeL

Laptop mu masaüstü mü eger masaüstüyse ekran kartı fanı mı ?
Top Bottom