Arama sonuçları: *

1. Çepni

Arctic MX-6 vs Thermal Grizzly Hydronaut vs Kryonaut

MX6 macun R5 5600 ile kullanıyorum ama Dark Freezer X-125 ile kullanıyorum. Yükte 50 derece genelde. 60'ı geçtiğini görmedim. İlk sürdüğüm de çok yüksek degerlerdi ama sonradan kendi kendine değerler düştü. Boşta 30-35 yukde 45-60 arası değerler elde ediyorum
  2. Çepni

Hangi termal macunu tercih etmeliyim?

Teşekkür ederim.
  3. Çepni

Hangi termal macunu tercih etmeliyim?

Merhaba, Ryzen 5 5600 işlemcim için kule tipi soğutucu alacağım. Dark Freezer X125 almaya karar verdim. Teknobiyotik'ten alacağım için macunuda ordan alacağım. Linkini verdiğim termal macunlardan hangisini önerirsiniz? İlk başta 4gr MX4 düşündüm ama daha düşük gram ile diğer macunları mı tercih...
  4. Çepni

Öneri Bu ısı değerlerine soğutucu almak gerekiyor mu?

Arkadaşlar imzada yazılı sisteme sahibim, yük altında genelde 70-85 derecelerde takılıyor. LoL vs. tarzı oyunlarda 65 derecelerde, boşta ise 50-60 arası. Sizce kule tipi soğutu almaya gerek var mı? Almalıysam hangi modeli önerirsiniz? Bu iki model arasında kaldım...
  5. Çepni

Termal Macun Önerisi

Teşekkürler. Peki sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Teknobiyotikte şuan 63 TL MX-4
  6. Çepni

Termal Macun Önerisi

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben 2019'da aldığım Arctic MX-4 termal macunu kullanıyorum ve bitti. Bittiğinde macunun çakma olduğunuda öğrenmiş oldum. Dizüstü bilgisayarımın termal macununu yenilemem gerekiyor ve piyasada Arctic MX-4'ler 75 TL. Sizce aşağıdaki linkteki termal macunu...
  7. Çepni

Termal macun sürme işlemi

Çok yardımcı oldunuz, yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.
  8. Çepni

Son bir şey daha sormak istiyorum zahmet olmazsa. Videoda macunu sıkıp yaymadan direkt üstüne kapatıyor. Sizce ben bir kartvizit tarzı bir şey yardımıyla macunu yaymalı mıyım yoksa bende sıkıp kapatmalı mıyım?
  9. Çepni

Hocam o çizdiğim yerler için yazdım. CPU ve GPU içi değil. Sadece GPU ve CPU'ya işlem uygulayıp kapatıyorlar. Onu demek istedim.
  10. Çepni

Evet videoda ki kişi sürüyor ve gösteriyor ama aynı model bilgisayarın başka videolarını izleyince silmeden sürmeden kapatıyorlar o yüzden emin olamadım ve sormak istedim. Teşekkürler. :)
  11. Çepni

Şu anda açık değil macun gelince açacağım ama bu linkteki ile aynı
  12. Çepni

Sol kısımdakiler üstüne geliyor.
  13. Çepni

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Benim yardıma ihtiyacım var. Eski MSI CX61 model dizüstü bilgisayarımda termal macun değişikliği bir çok defa yapmıştım ama yeni dizüstüm bilgisayarımda fotoğrafta çizdiğim yerleri temizleyip macun sürmem gerekiyor mu, bilmiyorum. Oraları ve oraya temas...
  14. Çepni

Dizüstü için öneri termal macun (30-40TL)

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Hayırlı bayramlar. 1.5 senedir ASUS TUF FX504GD model dizüstü kullanıyorum. i5 8300H - GTX 1050 4GB - 8 GB RAM donanıma sahip. GTA 5 ücretsiz olduktan sonra yükledim ama aşırı drop yediğim için MSI Afterburner programı ile değerlere bakmak istedim ve GPU...
Top Bottom