Arama sonuçları: *

1. ÖzalınGözlüğü

Yardım BİLGİSAYARIM 95 DERECEYİ GÖRÜYOR

+ Bilgisayar da kaynak kullanımında tasarrufa gidin. Arkadaki programları az şekilde açın ve kendinize bir sınır koyun. Bilgisayarınızı zorlayacak oyunları düşük grafiklerde çalıştırın. Termal Macun yenilemesini acilen yapın. Ayriyeten bir virüs taraması da yapın, belki birşeyler çıkar. Bu...
  2. ÖzalınGözlüğü

Yardım BİLGİSAYARIM 95 DERECEYİ GÖRÜYOR

kasa fanı bir de termal macun yenilemesi yapın. fanlarınızı temizleyin. Bilgisayarınız laptop ise altındaki soğutucuyu aktifleştirin yada alın.
  3. ÖzalınGözlüğü

Termal Macun yenileyeceğim

Bu arada sizede teşekkür ederim
  4. ÖzalınGözlüğü

Hangi anne bir çocuğa kredi kartı verirki? Köpeğin istediği olsaydı gökten kemik yağar dı derler kardeş 😉
  5. ÖzalınGözlüğü

Kardeşim burada bilgisayarcı olsa niye burada size sorayım Malmıyım ben?
  6. ÖzalınGözlüğü

İşte sitelerde yok efendim. HepsiBurada,Trendyol gibi her yere baktım ama yok. Önereceğiniz bişi varsa atın. Yoksa eğer söyleyin.
  7. ÖzalınGözlüğü

Yani hocam Kredi kartı ile hiç alakası olmayan bir ödeme diyeyim. Havale bunun içinde dahil. Yani Kapıda Ödeme Yapmak İstiyorum.
  8. ÖzalınGözlüğü

Arkadaşlar Hepinize merhaba. Ben İşlemci Ve Ekran Kartı için Termal Macun yenileyecektimde. En fazla 39TL Lik Kredi Kartı Olmayan bir termal macun istiyorum. Annem Kararından Vazgeçmeden hemen almam gerekli. Lütfen Yardım Edin.
Top Bottom