Arama sonuçları: *

1. ıcewallowyou

Gpu fan hızı kaç rpm olmalı?

80 derece normal diyorsunuz 80 derece rx570te uzun sğre 80 olursa yanar kendi arkaşımdan biliyorum hemde
  2. ıcewallowyou

80 derece normal paranız bol sizin galiba
  3. ıcewallowyou

aynen öyle
  4. ıcewallowyou

sıcaklıklar yuksek olursa ekran kartını omrude azalar ama diyelim boştayken 60 derece oluyosa yada işte rdr2 oynuyosun 70 derece oluyo o zaman msi afterburnerden kendı elınle fan hızını %50 cecekersın oyundan cıktıktan sonrada geri autoya getirirsin
  5. ıcewallowyou

auto yapmanız ekran kartınızın fanlarının daha düzgün çalışması sağlar ve fan ömrünü uzar siz ayarlarsanız kısalır
  6. ıcewallowyou

auto yapın ellemeyin derim
  7. ıcewallowyou

Çözüldü✓ RX550 Kaç Hz Monitör Alınmalı?

d destekler o zaman
  8. ıcewallowyou

Çözüldü✓ RX550 Kaç Hz Monitör Alınmalı?

sadece cs valo oynayacaksan 75hz la derım 144hz desteklemez yani o kadar fps vermez çözünrnlüğü düşürmenn gerekir
  9. ıcewallowyou

SNOWMAN M200 MONTAJ SORUNU

fotoğraf atsana bi
  10. ıcewallowyou

ryzen 5 3600 85 dereceye çıktı!

kasanın hava akışı iyiyse t6 al çünki t6 aşırı güçlü sıvı sogutucu gibi ama suan 500tl falan varsa artic frezer al derim sıvı sogutmaya bos yere o kadar para verilmez ama ben hep render yapıyorum işlemciye yükleniyorum bilgisayar günün yarısında hep açık dıyosan sıvı sogutma al
  11. ıcewallowyou

ryzen 5 3600 85 dereceye çıktı!

elektronik aletler ne kadar yuksek ısıda calısırsa omurlerı de kısalır en iyisi ona t6 ultra fan almak onun genele sorunu sıcaklık zaten bendede seninki gibiydi bf5 oynarken 102 derceyi gordum 90 dan assagı ınmıyordu minecraftta bile %15 kullanıyodu ıslemcıyı 85derecelerde gezıyodu bi an evvel...
  12. ıcewallowyou

R5 3600 OC degerlendirmesi

slikonu süpermiş cok guzel ayarlamıssınız
  13. ıcewallowyou

Çözüldü✓ T6 Ultra Fan Önerir misiniz?

cok bı sesı yok bendede ryzen 5 3600 var kasamın hava akışı çok kötü ama yinede mesala 25dk %100 yükte bıraktım en fazla 80 derece oldu senin kesin benim kasamdan daha ıyıdır hava akışı yani al sesıde cok yok hava akısı ıyı bır kasaya montaj edıldıgı zaman sıvı sogutma gıbı aynı öneririm gönül...
  14. ıcewallowyou

RAM Performans testinizi paylaşın

aga sen bitmişsin
  15. ıcewallowyou

bide herşeyi kapatıp denedım yıne aynısı oldu xpg nın 2 aylık ram 1602858780 bendede aynısı oldu 3000mhz lık ram 2000 2200 gosterıyo
  16. ıcewallowyou

aga benimki 3000mhz ama 2200 cıkıyo b ı baksana sence normalmi
  17. ıcewallowyou

amd ryazen 3600 soğutucu önerisi

n11 den al ben ordan bi mx4 aldım bıde t6 ultra suan sıcaklıklar 40 derecede ile 50 derece arasıs bosta oyunda n fazla 84 oluyo benım kasa bıraz kucuk o yuzden oda bıde buna voltaj düşürsen varya cok ıyı olur
  18. ıcewallowyou

AGa benim ram 8gb lik ddr4 3000mhz ram nasıl degerler sence
  19. ıcewallowyou

ryzen 5 3600 için soğtucu

T6 ULTRA VE Arctic MX-4 2019 Edition 4 gr Termal Macun ADLIM DAHA YENİ COK IYI 90 DERECEYİ BİRDEN 97 YE SICRIYODU ALDIM 71 65 E KADAR DÜŞTÜ AMA KASANIN HAVA AKIŞINA GOREDE DEGISIR BU DERECELER
Top Bottom