Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

Snowman t5 montaj yardım

Altından birisi tutsun, genelde ben öyle yapıyorum
  2. 1dodooo

Yardım RYZEN 5 3600 BOŞTA 65-70 DERECE , GIGABYTE RTX 2060 D6 6 GB BOŞTA 50-55 DERECE

Boşta 65-70 derece ısınmaz. Fan ile alakalı değildir.
  3. 1dodooo

Çözüldü✓ İşlemci stok fan montajı

Bunu bu şekilde tutup vidalamasını yapmalısınız. Eğer bunu koymazsanız vida boş döner tabii ki.
  4. 1dodooo

Yok hayır onun bağlantı yaptığın alt tarafındaki şey şöyle durmalı dur kendi kasamdan fotoğraf atacağım.
  5. 1dodooo

Öncelikle saç kurutma makinesiyle güzelce temizle stok soğutucunu, sonra alkollü pamuk ile işlemcini güzelce temizle ve macununu sür. Arka tarafına düşen ve farketmediğin bir işlemci fan ayağı olması gerekiyor. Link...
  6. 1dodooo

2600X İçin Hangisini Almalıyım?

Benim aldığım zaman da öyleydi, hiç alışveriş yapmadım oradan almak istemedim. Önyargı belki de.
  7. 1dodooo

n11 de bulmuştum en ucuzunu n11 den aldım. 1625074532 Bu arada ocsiz 3.6ghz 1.75 watt'ta çalışıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Kendi ayarları.
  8. 1dodooo

Az önce 2600x'e https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xt-black-fiyati,1192829074.html?ref=514&gclid=CjwKCAjwrPCGBhALEiwAUl9X0-0tUdc-fEZeRtfvxgD3pnhjvwxaTWAC0kDngqwiz9mG1yjpA6Q10xoCVQkQAvD_BwE bu soğutucuyu taktım kardeşime. AC Odyssey de 90 derecelere kadar çıkıyordu...
  9. 1dodooo

Öneri 350 TL bandında kule tipi soğutma 4 pin

Soru başlıkta, kardeşime alacağız 350 TL bütçemiz var.(+-50) 2600X işlemcide kullanacağız, anakart 4pinli rgb destekliyor. (RGB'li önerecekseniz, bir önemi yok rgbsi olup olmamasının.)
  10. 1dodooo

2 RGB Fanı Anakarttaki Tek Fan Soketine Takabilir miyim?

Hayır olmaz. Benim sıvı soğutucumun rgbleri yanmıyor örneğin.
  11. 1dodooo

2 RGB Fanı Anakarttaki Tek Fan Soketine Takabilir miyim?

Öncelikle eğer 4pinli bir tane girişin varsa kontrolcüsüz şunu yapabilirsin. Birinin rgb kablosunun erkeğini, diğerinin dişisine tak. Boşta kalan dişiyi de anakartına tak. Ama eğer RGB girişin yoksa olacağını sanmıyorum.
  12. 1dodooo

Termal Macun+2 Tane Fan mı? CPU Soğutucusu mu?

2 pcye uygulayabilir miyim bunu? Ona göre alacağım da.
  13. 1dodooo

A-RGB Sıvı Soğutma ve A-RGB olmayan anakart

Bu da ARGB 3pin girişli.
  14. 1dodooo

Bana 100TL civarına geldi herşeyiyle ama fiyatları artmış. https://tr.aliexpress.com/item/4001107446993.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.661c1ee1QM6EX4&algo_pvid=3e370583-b8f1-4f25-a6bd-454902d3df57&algo_exp_id=3e370583-b8f1-4f25-a6bd-454902d3df57-22 Türkiye'de 340TL civarlarındaydı en son...
  15. 1dodooo

Ah ah aynı sorunu yaşıyorum. Aliexpressten bi converter aldım onu bekliyorum. Bende de 240mm olanı var.
  16. 1dodooo

Çözüldü✓ Bu sıcaklıklar nasıl ?

Öncelikle MSI Afterburner uygulamasına gel. CTRL + F tuşuna bas ve voltaj bölmesine gel. Ardına CTRL ile bir MHZ aralığını seçebilirsin, pcni hangi MHz de çalıştırıyorsan ya da direk CTRL ye basılı tutarak tüm şablonu aşağı ya da yukarı haraket ettirebilirsin. Kalanı deneme yanılma yoluyla sana...
  17. 1dodooo

Çözüldü✓ Bu sıcaklıklar nasıl ?

Ekran kartına undervolt yaparak yük altındaki sıcaklığını düşürmeye çalışabilirsiniz. İşlemcinin sıcaklığı stok soğutucu altında çok normal. Aslında ekran kartı da tek fanlı bi kart, o da çok fazla yüksek sayılmaz.
  18. 1dodooo

RAMPAGE Termal Macun

Ha 4-5 derece de kurumuş macunda etki eder.
  19. 1dodooo

RAMPAGE Termal Macun

Yani, 4-5 derece etki eder. Ben sıvı soğutucu alacaktım o arada idarelik bir şeye ihtiyacım vardı, bu yüzden mahalle bilgisayarcısından kazık yiyerek almıştım.
  20. 1dodooo

RAMPAGE Termal Macun

Çekine çekine almıştım zamanında bunu. Bulunduğum şehirde sadece bu vardı ve acil sorunumu çözmesi gerekiyordu. 4-5 derece civarında düşürmüştü sıcaklığımı. Ne beklediğine bağlı.
Top Bottom