Arama sonuçları: *

1. 3

Sıvı soğutmadan arada bir şırıltı sesi geliyor

herkese kolay gelsin. bilgisayarımda sıvı soğutma var. bilgisayarı ilk açtığımda şırıltı sesi geliyor bu normal sanırım ama. mesela youtubede video izlerken arada bir şırıltı sesi geliyor bu normal midir. oyun oynarken falan yük latındayken bu ses yok. dediğim gibi boştayken ara ara geliyor 1...
  2. 3

Bu kablo fan çıklayıcı kablo mu

çoklayıcıya benziyor. Bir başını anakarta takım diğer başlarına da fan kablolarını takıp kullanabilir miyim bilen varsa yazabilir mi acaba ya
  3. 3

Yani sol taraftaki başı anakartın kasa fanı girişine takacağım diğer tarafına da aldığım iki fanın kablosunu takacağım değil mi İki tanesinde pwm bir tanesinde pwm/fg yazıyor
  4. 3

Arkadaşlar anakartım asus prime b650m-r. Kasama ekstra 2 adet fan takmak istiyorum ama anakartımda tek giriş var. İnternetten fan çoklayıcı bakacakken anakartımın kutusunun içinden bu kabloyu gördüm. Bu fan çoklayıcı mı?
  5. 3

Hem önde hem arkada egzoz fanı olur mu?

Hocam haklısınız. Fanların üstünde radyatör var. Fanları dışarı doğru üfletirsem ısınan havayı radyatöre üfleyip tam tersine zarara yol açmaz mı
  6. 3

Şu an bu şekilde 1758296037 Dediğiniz gibi bana da mantıksız geldi o yüzden konu açtım. Öndeki 3 fanı da içeriye yukarıdaki iki fanı da dışarıya mı yapmalıyım?
  7. 3

Dediğiniz gibi öndeki 3 fanın alttaki fanı egzoz 1758295767 Sence öndeki 3 fanı da içeri ügleyecek şekilde değüştirip. Üstteki iki fanın da birini egzoz birini içeri verecek şekilde mi yapmalıyım. Yoksa ikisini de egzoz mu. Ya da hiç bişey değiştirmeyip böyle mi bırakmalıyım 😆
  8. 3

Arkadaşlar yeni pc aldım. Kasadaki fanlar hakkında bişey aklıma takıldı. Kasada 240mm sıvı soğutma bar. Fanları üst tarafta ve içeri üflüyor. Kasanın ön tarafında da 3 adet fan var. Bu fanların hepsi içeri üflemesi gerekmiyor mu bir tanesini egzoz fanı yapmışlar. Kasanın arkasında bir tane egzoz...
  9. 3

Donanım arşivi 5070 sistem Aıgo sıvı soğutma

Arkadaşlar vu videodaki hazır sistemi aldım ama sistemdeki sıvı soğutma(videoda 120mm ama 240mm aldım) kafama takıldı sizce sorun yaratır mı. Donanım arşivine çok güvendiğim için aldım normalde çok bildiğim bi marka değil
Geri