Arama sonuçları: *

1. A

R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

selamlar 8600k için https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/dark-freezer-x94rd-2x92mm-4pin-pwm-kirmizi-led-fanli-4xisi-borusu-direkt-kontak-amd-ryzen-am4-ve-intel-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx94rd.html#!prettyPhoto bunu aldım sence yeterli olur mu? hız aşırtma yapmıyorum
  2. A

i5 8600k soğutma tercihi hakkında yardım istiyorum.

Merhaba, 8600k işlemcili 2. El bir kasa aldım. CPU fanı 100 liralık rgblerden doğal olarak 8600k'ya yetmiyor. Mesela csgo açtığım zaman fan %100 de çalışıyor aşırı gürültü oluyor. Kafaya koydum bu soğutucuyu degistiricem. Fakat çokta para harcamak istemiyorum. En makul şekilde kule tipi...
  3. A

Kasanın Camını Sökersem Kaç Derece Fark Olur?

Sıcaklığı düşürmek istiyorsan 1 hava girişi 1 hava çıkışı olup olmadığına bak içerideki ısınan hava yenilendikçe sıcaklık düşer
  4. A

IZOLY T240 Lıquıd Cooler 240mm Argb sıvı soğutması ne kadar iyi?

Estetik kaygı yoksa hava soğutma hem daha uzun ömürlü gibi geliyor hemde daha ekonomik benim kişisel düşüncem. Sen nasıl düşünüyorsun?
  5. A

Fanı çeşmede biraz yıkadım sorun olur mu?

Akasa Viper 12cm fanı yıkadım da deneme şansım yok ekipman yok fan var sadece sorun olma ihtimali var mı? Bence yok gibide sormak istedim bilmediğim bir durum var mı? Çeşmeyi açıp yapraklarındaki tozları yıkadım hafifte olsa ortaya su gelmiştir sonra kurutmustum
  6. A

3 Pin Fan kontrolü yapılır mı?

Bu fan 12 volt yazıyor tam güçte çalışmasını istemiyorum. Kontrolünü yapabilir miyim? Yoksa bu ürünü mü kullanayım...
  7. A

80mm İnce Slim 4pin Kasa fanı bulamıyorum.

Ben bunu aldım amazondan almıstım. Olmadığı için mecburen iade ettim. Slim ibaresi önemli.
  8. A

80mm İnce Slim 4pin Kasa fanı bulamıyorum.

80mm İnce Slim 4pin Kasa fanı bulamıyorum. Bildiğiniz yerler var mı? Mini itx kasam için kısıtlı alan var ince olması çok önemli Sessiz kontrol edilebilir olması 4 pin olması önemli
Top Bottom