Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Yardım Termal macun lazım

Hocam gereksiz şekilde 3-4 ayda bir sök tak yapacaksınız eliniz bir yere çarpar tornavida elinizden kayar anakartta bir devreye vurur belli olmaz Yani böyle şeyler. 1gr iyi şekilde sürersen 2 kere kullanabilirsin. Sıcaklıkları takip edersin sıcaklıklar 10 derece 15 derece arası artmaya...
  2. AGUMBA

Yardım Termal macun lazım

Son attığın piyasadaki en iyilerinden biri ben de kullanıyorum bir seneden fazla sürdük sıcaklıklar aynı. 3-4 ayda bir değiştirmede hiç gerek yok bu arada hem sahte olmadık sürece neredeyse hiçbir macun o sürede kullanılmaz hale gelmez hem de her sök tak yapışın bir risk
  3. AGUMBA

Çözüldü✓ Noctua nh d15s kasama sığarmı

Yok benimki 165 mm hocam dark maxima V30. Ben özellikle kasamı çok büyük aldım komple 140 mm fan sığacak şekilde ama bana sorarsanız kapak açık kullanmak bir sorun değil
  4. AGUMBA

Çözüldü✓ Noctua nh d15s kasama sığarmı

Bu soğutucu herhangi bir ram ile sıkıntı çıkarmaz yükseklik olarak çünkü sırf bu konu için ramlere denk gelen kısımda aşağıdan birkaç yaprak eksik yapıldı yüksek ramler ile de gullanılabilsin diye. Bende de aynısı var çok memnunum. Senin için tek sıkıntı konu kasaya sığmaması ama ben sığıyor...
  5. AGUMBA

Çözüldü✓ 9800x3d boşta 50 derece

Normal hocam stres testinde 72 dereceyse oyunlarda 60 ı belki çok zorlaraan 65 i anca görür gibime geliyor sonuçta bu ekran kartı gibi her an tam yükse çalışmıyor çok nadir yüke biniyor oyun oynarken
  6. AGUMBA

Yardım 9800X3D için Noctua NH-D15 G2 LBC en iyi hava soğutma mı?

Hocam sarı siteden noctuda nh-d15s alabilirsin bir tane ekstra fan alırsın on numara olur
  7. AGUMBA

Phantom sipiriti takamıyorum yardım!!!

Bazen gerçekten çok zor takılıyor ilk taktığım tarafı birazcık daha fazlası yani diğer tarafı bastırdığında çıkmayacak kadar sonra diğer tarafı tutturmaya çalış başka yapacak bir şey yok. Ben de benim Noctua yı takarken böyle olmuştu bayağı bir terlemiştim
  8. AGUMBA

DÜNYANIN EN İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCUSU HANGİSİ?

Sarı sitede kapalı kutu yurt dışı ürünü noctua nh-d15s alabilirsin NH d15 ile birebir aynı sadece daha yüksek ram öer için optimize edilmiş hali. Cüzi miktarlara satılıyor bana ve arkadaşıma aldık premium bil mal istiyorsan bunu kesin dene. Ryzen5 7600x i sıfır sıkıntı ile soğutuyor 70...
  9. AGUMBA

R5 5600x 240mm sıvı sogutucuyla 71 dereceye ulaşması normalmi?

O zaman ya sıvı soğutucu da ya da termal macunun uygulanmasında bir sorun var bende ryzen 5 7600x var Noctua nh-d15s tek fanlı kule tipi soğutucu ile 60 dereceleri nadir görüyorum. İstersen termal macunu tekrar bir bak ya da gerçekten iyi sürüldüğünden eminsen sorun sıvı soğutmadadır. He bu...
  10. AGUMBA

Galiba 4-5 derece falan düşmüş. Zaten stres testlerinde bu kadarsa oyunlarda falan bu dereceleri asla görmez. Diğer arkadaşın dediği gibi 2. elin yorgunluğu da olabilir termal macunu iyi şekilde sürememiş de olabilirsin bu konularda her şeyi teker teker denemek gerekiyor maalesef...
  11. AGUMBA

Aynı 28 derecede kasa önünde ısıtıcı yanmıyorken birebir aynı testi yapıp sıcaklık değerlerine bir bakar mısın. Değer aynı çıkarsa sıkıntı termal macundadır, aynı çıkmazsa ısıtıcı çok yakın diye oluyordur
  12. AGUMBA

Küçük bir kasanın hava akışını nasıl geliştirebilirim?

Sen sabitleyebil yeter destek varmış yokmuş önemli değil sen dersen ki ben bunu buraya klips ile de sabitleri titremez bişey olmaz yap gitsin maksat sabit durması. He diyelim ki olmadı bence şöyle yap alt ve üst içeri hava alsın egzoz atsın. Bide şöyle dene alt ve üstün sağ tarafındaki yani...
  13. AGUMBA

Termal macun önerilerinizi bekliyorum

İyi uygulama yapman lazım çünkü 2 kere kullanılan dersen ucu ucuna 2 kere yetebilir 1735509455 Hem nasıl
  14. AGUMBA

Ben bunun 5 Gr olanını 280 TL ye denk getirmiştim hâlâ hatırladıkça mutlu olurum hahshaha
  15. AGUMBA

Kyronaut modeli 12.5 kw her model ayrı kW değerlerine sahip. Aynı kW değerine sahip 2 modeli olmadığı için yazmaya gerek görmedim. Hangisi soğutucu ile bunu aldığımın bir önemi yok çünkü ben masaüstünde kullanıyorum bu arkadaş laptopta kullanacak O yüzden benim kule tipi soğutucu mu modeli bu...
  16. AGUMBA

Thermal grizzly kyronaut ben R5 7600x ile kullanıyorum 105w ve ısınan bir işlemci olmasına rağmen maks 65 civarını falan gördüm oyunlarda. Biraz pahalıdır ama iyidir
  17. AGUMBA

Yardım Hangi Termal Macunu önerirsiniz ?

Al ya bence yeterli olur. Hem f/p açısından iyi
  18. AGUMBA

Yardım Hangi Termal Macunu önerirsiniz ?

5600 e ne sürdüğün aşırı önemli değil zaten çok ısınmıyor ama ben thermal grizzly kyronaut macun ile kullandım 50 derecelerde falan seyrediyordu oyunlarda ama biraz pahalıdır kendisi
  19. AGUMBA

Kaliteli işlemci macunu önerisi

Bide sen 7500f ve 5500 de sadece metin 2 falan oynayacaksın anladığım kadarıyla o yüzden çok düşünmeme gerek yok zaten işlemcin falan fazla ısınmayacak kafana göre al bitane 4 yada 5 gramlık bence. Sonuçta sen ağır oyunlar oynamayacaksın yada render falan alıp işlemciyi ağır yüke sokmayacaksın
  20. AGUMBA

Kaliteli işlemci macunu önerisi

İkisi arasında çok Bir performans farkı yok diye biliyorum ben 5.5 gramlık olanını çok ucuza almıştım Bonus puanlarım vardı ama 1 gramlık olanı da var onu da 2 kere kullanabilirsin lakin hata yapma şansın yok ikisini de tek seferde iyi şekilde sürmen lazım 😂 PC hocası aeronaut un kıvamını pek...
Geri