Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Termal macun önerilerinizi bekliyorum

İyi uygulama yapman lazım çünkü 2 kere kullanılan dersen ucu ucuna 2 kere yetebilir 1735509455 Hem nasıl
  2. AGUMBA

Ben bunun 5 Gr olanını 280 TL ye denk getirmiştim hâlâ hatırladıkça mutlu olurum hahshaha
  3. AGUMBA

Kyronaut modeli 12.5 kw her model ayrı kW değerlerine sahip. Aynı kW değerine sahip 2 modeli olmadığı için yazmaya gerek görmedim. Hangisi soğutucu ile bunu aldığımın bir önemi yok çünkü ben masaüstünde kullanıyorum bu arkadaş laptopta kullanacak O yüzden benim kule tipi soğutucu mu modeli bu...
  4. AGUMBA

Thermal grizzly kyronaut ben R5 7600x ile kullanıyorum 105w ve ısınan bir işlemci olmasına rağmen maks 65 civarını falan gördüm oyunlarda. Biraz pahalıdır ama iyidir
  5. AGUMBA

Yardım Hangi Termal Macunu önerirsiniz ?

Al ya bence yeterli olur. Hem f/p açısından iyi
  6. AGUMBA

Yardım Hangi Termal Macunu önerirsiniz ?

5600 e ne sürdüğün aşırı önemli değil zaten çok ısınmıyor ama ben thermal grizzly kyronaut macun ile kullandım 50 derecelerde falan seyrediyordu oyunlarda ama biraz pahalıdır kendisi
  7. AGUMBA

Kaliteli işlemci macunu önerisi

Bide sen 7500f ve 5500 de sadece metin 2 falan oynayacaksın anladığım kadarıyla o yüzden çok düşünmeme gerek yok zaten işlemcin falan fazla ısınmayacak kafana göre al bitane 4 yada 5 gramlık bence. Sonuçta sen ağır oyunlar oynamayacaksın yada render falan alıp işlemciyi ağır yüke sokmayacaksın
  8. AGUMBA

İkisi arasında çok Bir performans farkı yok diye biliyorum ben 5.5 gramlık olanını çok ucuza almıştım Bonus puanlarım vardı ama 1 gramlık olanı da var onu da 2 kere kullanabilirsin lakin hata yapma şansın yok ikisini de tek seferde iyi şekilde sürmen lazım 😂 PC hocası aeronaut un kıvamını pek...
  9. AGUMBA

Thermal grizzly kyronaut alabilirsin ben R5 7600x ile kullanıyorum cinebench r24 testinde maksimum 82 dereceye çıkıyor tek fanlı hava soğutma ile. Oyunlarda ise maks 70 dereceyi geçmiyor genelde. Bu arada her oyunu 2k full ayarlarda aklına ne gelirse açık oynuyorum yani demem o ki ben bu macunu...
  10. AGUMBA

R5 7600 için soğutma tavsiyesi

Sarı sitesen noctua nh-d15s alabilirsin sıfır kapalı kutu yurt dışı ürünü ben aldım 7600x ile kullanıyorum tek fanla bile fazlasıyla yeterli
  11. AGUMBA

Çözüldü✓ Arctic 420mm sıvı soğutma sizce kalitelimi kaç yıl hizmet eder ?

Hani eğer almaya niyetlenen bir arkadaşınız olursa sarı sitede falan çok satıyorlar biz bir arkadaşımıza aldık herhangi bir sıkıntı çıkmadı zaten bir kişi var onu ilanlarda görürsünüz çok fazla ilanı var o sürekli getirip satıyor yanlış hatırlamıyorsam Hatay'lı olabilir 1730313623 Rahat olun...
  12. AGUMBA

Sizin şu an endişelenmek için hiçbir nedeniniz yok içiniz rahat olsun o sizin gördüğünüz 82 dereceyi de anca o test programında görürsünüz zaten. Yani bu soğutucu bozulursa ancak kendi kendine bozulur yüksek sıcaklıktan vesaire bozulmaz
  13. AGUMBA

Cinebench programında falan 82 derece ise normal oyunlarda 10-15 derece rahat düşebilirsiniz normal oyunlarda kesinlikle o sıcaklıklara çıkacağını düşünmüyorum çünkü ben 7600x'i her zaman 2K ultra ayarlarda kullanıyorum daha 70 üstüne hiç görmedim
  14. AGUMBA

Ekstra 1500 değil ki 1500-2000 TL arasında oynuyor fiyatı zaten ama sen Türkiye'den alacaksan o zaman İşler değişir o zaman 3.500-4000 TL arasında değişiyor ki o para da gerçekten verilmez Türkiye şartlarında. Hem de atıyorum 10 desibele 12 desibel ses değil gerçekten arada fark var işlemci yüke...
  15. AGUMBA

Vallahi ben fiyat performans aramıyorum Ben kalite arıyorum fanı son hızla çeviriyorum 1600 rpm'de gerçekten çok çok az ses çıkıyor başka fanları bu hızla döndürünce odada uçak kalkıyormuş gibi oluyor 😂 he bir de nh-d15s piyasada yurtdışı olarak çok satılıyor ben 1500 civarına almıştım böyle bir...
  16. AGUMBA

Hocam elimdeki sıvı soğutucu bozulur mu korkusuyla yaşamak çok garip gelmiyor mu size de? Bu arada bana sorarsanız Bence de hava soğutma çok daha iyi çünkü en fazla elinizdeki bir fan bozulur onu da anında başka bir fan ile değiştirebilirsiniz. Bende noctua nh-d15s var 7600x işe kullanıyorum ki...
  17. AGUMBA

Hangi termal macun u almalıyım

Bide varya 5.5 gramını 230 TL civarına aldım tadından yenmez 😂 bonus puanlarım vardı kupondu falan derken bedava getirdim nerdeyse o yüzden biraz burun kıvırabilirim 1727910177 Yok bencede en fp ürün ama ben bunu kullanıp etkisini gördükten sonra başka kullanacağımı düşünmüyorum zaten 5 gram...
  18. AGUMBA

Kankam bana yazma konu sahibine yaz 😂
  19. AGUMBA

7600x i thermall grizzly kyronaut ile kullanıyorum. Noctua nh-d15s kule tipi soğutucu var 14cm tek fanlı cinebench r24 testinde en fazla 81 dereceyi gördü. Oyunlarda da her zaman 2k ultra ayarlarda rtx falan her şey açık en fazla 70 dereceyi falan gördü. Mükemmel kaliteli ama bir tık pahalıdır
  20. AGUMBA

En iyi macunu arıyorum

Ekran kartına bakım yapacaksan onun için termal ped de al çünkü sadece termal macun ile bitmiyor oradaki parçaların üstüne tekrar termal ped koyman gerekir 1726305128 He bide ben thermal grizzly kyronaut kullanıyorum gayet memnunum Ryzen 5 7600x i full yükte tek canlı kule tipi ile 81 de sabit...
Top Bottom