Arama sonuçları: *

1. ALPHA TR

Çözüldü✓ teknobiyotik güvenilir mi?

Evet güvenilir bizzat kendim toplama pc aldım sorunsuzdu herşeyi
  2. ALPHA TR

T6 Ultra Stress Testi Sonuçları

yok yani genelde benim gib yapıp atanlardan gördügüm kadarıyla bu kadar yoktu t6 degerleri işlemcide genelde benimkiyle aynı veya 3600 oluyordu ondan dolayı
  3. ALPHA TR

T6 Ultra Stress Testi Sonuçları

merhaba arkadaşlar sogutucuyu takalı 1.2 hafta olmuştur sonuçları bana biraz yüksek gibi geldi degerler iymi işlemci ryzen 5 3600x
  4. ALPHA TR

Çözüldü✓ Snowman T6 ultra fan sesi

Deneyim hemen 1645340620 Aynı hocam maalesef size benzer bişey yaptım DC moda alıp fan ayarında silent mode alınca ses gidiyor ama fan rpm 800 kadar düşüyor ısınma yapmazmı normalde 1700.1800 arası geziyor rpm hızı
  5. ALPHA TR

Çözüldü✓ Snowman T6 ultra fan sesi

Merhabalar konuyu hortlatiyorum ama aynı sorun bendede var fan dönerken o bahsettiğiniz ses benim anakartim farklı ve modlarına baktığım zaman auto,dc mode,pwm mode var voltage modu bulamadım yardımcı olur musunuz
  6. ALPHA TR

T6 Ultra vida girişlerine uymuyor

Evet bende baya gördüm nerdeyse herkes takarken ömrüm gitti diye bir ton mesajlar yazmış takamazsam yazarım tekrardan teşekkür ederim
  7. ALPHA TR

Teşekkürler hocam aldığım yere başvurdum gönderecekler parçayı ücretsiz kargo ben ödüycem ama beni yinede 40.50 TL'lik masraftan kurtardın :)
  8. ALPHA TR

Bu gün pazar olduğu için ulaşamadım internetde bulamadım siz bulduysaniz link atma şansınız varmı eğer gondermezlerse mecbur alıcam
  9. ALPHA TR

Anladım hocam bı arayıp sorayım teşekkürler
  10. ALPHA TR

Sorunda orda işte kendi aparatı yok nerden alabilirim onları
  11. ALPHA TR

Kutusu felan hepsi yanımda delik deşik ettim kutuları yok bulamadım
  12. ALPHA TR

Hocam sistemi alalı 2 yıl oldu nerdeyse yinede verirlermi arasam çünkü baya aradım yani kutuları felan öylece duruyor
  13. ALPHA TR

Şimdi internetden baktimda evet öyle bişey varmış ama anakartin kutusuna felan baktım yok bulamadım bu taktiğim Intel anakartlar içinmiş nerden alabilirim hocam bilginiz varmı internetden felan
  14. ALPHA TR

Surucem hocam yanında geldide şu sorunu nasıl halledicem onu düşünüyorum şuan :)
  15. ALPHA TR

Arkadaşlar yakın zamanda t6 ultra aldım işlemcim Ryzen 5 3600x anakartimda Asrock b450 pro4 stok soğutucusunu söktüm sonra t6 ultra anakartin vida girislerine uymuyor ne yapabilirim bunun için acil yardım
  16. ALPHA TR

Yeni soğutucuya termal macun öneri

Arkadaslar snowman t6 ultra siparişi verdim bunun için termal macunda alıcam ne almalıyım bide orjinal olduğunu nasıl anlarım macunun 1644424529 Yokmu öneride bulunacak bilgili bir insan :)
  17. ALPHA TR

Kasa eksoz fanı önerisi ve takma

Tamamdır hocam t6 ultra alıcam peki ekran kartı için bişey yapabilirmiyim Rtx 2070s oda aynı şekilde 75 derecelere çıkıyor normalmidir
  18. ALPHA TR

Peki ekran kartının ısınması için ne yapabilirim oda aynı derecelere çıkıyor işlemci gibi kasanın temper camına dokununca aşırı ısınmış oluyor ekran kartının olduğu bölge 1639487060 Zamanında bu sistemi alirken konu açmıştım ve oradaki herkes genel olarak 3600 alırsan ona bide soğutucu...
  19. ALPHA TR

Stok soğutucu İşlemcimde Ryzen 5 3600x
  20. ALPHA TR

Hocam ta konunun başında anladım zaten onu
Top Bottom