Arama sonuçları: *

1. Aetheris

KULE TİPİ SOĞUTUCU ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ürünlerin fotoğraflarına bakarsan farklılık olarak birinde tek fan olduğunu ayırt edebilirsin diğerine kıyasla daha iyi soğutucu.
  2. Aetheris

Frost commander 140mm tıkırtı sesi

Fanın kenarları ile radyatör arasında hava kaçakları olabilir, bu da sesin gelmesine neden olabilir. Sesin gittiğini belirttiğinizde, fanın basınç yaptığı yerlerde hava kaçağı olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, fanın radyatöre tam oturmaması veya radyatörün düzgün monte...
  3. Aetheris

Yardım Ryzen 7500f Sıvı Soğutma ile 75 derecelerde

Sıvı soğutmanın işlemciye iyi monte edildiğinden emin misin? Termal macununu da kontrol et, fazla ya da az olmamalı. Kabloların da kasanın içinde dağınık değil, derli toplu olması önemli; böylece hava akışını kısıtlamaz.
  4. Aetheris

Heavyload ile max ayarlarda 90 derece görmek hiç de normal değil. Özellikle sıvı soğutma kullanıyorsan, bu sıcaklıklar biraz fazla. Normalde 70-80 dereceyi geçmemesi lazım. Thermal throttling yapabilir. Eğer fanları, montajı ve hava akışını kontrol ettiysen ve hâlâ bu kadar yüksek sıcaklıklar...
  5. Aetheris

Ön fanların intake, üstteki fanın da intake olması sıcak havanın kasa içinde sıkışmasına neden olabilir. Arka fanı egzoz yapman iyi ama üstteki fanı da egzoz yapmayı deneyebilirsin.
Top Bottom