Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

3 fanli kule tipi Bu fan iyi mi

Hocam tavsiye ettiğiniz sogutucuyu aldım bu sicak havalarda x3470i 4ghz de kullaniyorum 60 65 derece civarlarinda çalışıyor teşekkür ederim benim de herkese tavsiyemdir
  2. AfniSoDeadly

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu nasil
  3. AfniSoDeadly

Bi de buna elimde ki 12cm xigmatek psu fanını eklesem canavar olur sanki
  4. AfniSoDeadly

Var benim anakartta zaten braket hazir takili 1723191905 Emin miyiz
  5. AfniSoDeadly

https://ty.gl/2izo6jyyrg X3470e oc yapip kullanicam mx6 macun ile stok fanla arasinda ne olur thermal throtlea mağruz kalıyorum
  6. AfniSoDeadly

Sıvı soğutmanın bir vidası dönüyor ama açılmıyor

Civata veya yuva zarar görmüş olabilir sogutucunun civata agzi dar oldugundan cikmiyor olabilir civata zarar gormez geri takarken bir sorun olmaz eger civata yalamaysa civatayi yuva yalamaysa braketi degistireceksin
  7. AfniSoDeadly

Çözüldü✓ Kargodan gelen İşlemci Soğutucu Bloğu Yamuk

Bana kalırsa gerek yok düz tornavida kargaburun ile kolayca duzeltilir isterseniz iade de edebilirsiniz ama
  8. AfniSoDeadly

İzoly Sıvı Soğutma Yüksek Sıcaklık

120mm soğutma stok sogutucudan pekte fazla performans vermiyor zaten bir de izoly olması çabası iade edip kule tipi fan almani tavsiye ederim ama iade kabul ederler mi oyle bir sey var
  9. AfniSoDeadly

Soğutucu kullanmamak zararlı mı?

İslemciden islemciye degisiyor hocam
  10. AfniSoDeadly

Öneri R7 370a ne kadar overclock yapilmalk

Eski sistemimi uzay sistem kullaniyordum ve 74 dereceleri görüyordum bugün everese marka bir kasanin icine topladim Kasa bu yanda alt kisimda icerde ki havayı dışarı cikaran üstte islemciye yakinligi ayarlanabilen fanin disardan hava almasini sağlayan bir fan ve arka da bir egzoz fani mevcut...
  11. AfniSoDeadly

100 TL Bütçe ile kaliteli termal macun önerisi

😃😃 Benim macun kalmadi bile üstünde
  12. AfniSoDeadly

Tek sorun bu degil hocam macun kalitesiz olup isininca akabilir veya akiskanligi yuksekse olabilir
  13. AfniSoDeadly

Islemcinin kenarına tasmasina deniyor diye tahmin ediyorum
  14. AfniSoDeadly

https://www.hepsiburada.com/alseye-t9-13-5w-termal-macun-p-HBCV000003V6B3?magaza=bakkal&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwvuGJBhB1EiwACU1AiccaMgN8phSdYnJ6SHalUsglB1LhYAqXOB_yAG8L2UU_PfCE-iFklRoChDsQAvD_BwE...
  15. AfniSoDeadly

rame ne kadar overclock yapilmali

Modeli yanlis yazmisim kvr1333d3n9 olacak
  16. AfniSoDeadly

XEON X3440 Overclock 86 derece

Baya bi hortlatttim ama benim de 84 e çıktı sizce dusureyim mi yoksa sorun olmaz mi
  17. AfniSoDeadly

rame ne kadar overclock yapilmali

Kingston kvr16n11 2x4 rame sahibim 1333 mhz den 1750 mhz e cikardim sizce fazla mi 2000 olsa nasil olur
  18. AfniSoDeadly

Yardım Vcore offset voltage kaç olmali

Biliyorum mod istemediğini p7h55m lx te bsclk 149 u gecince vcore voltaj ayari gidiyor 0402 unlock indirdim bunda da voltaj ayari yoktu
  19. AfniSoDeadly

Yardım Vcore offset voltage kaç olmali

Stok soğutucu önceden 2.9ghz de 75 dereceyi gecmiyorken modlu bios deneyip tekrar 0406 ya gecince 2.8 de 84 derece görüyor 3.2 de 90 dereceye çıktı
Top Bottom