Arama sonuçları: *

1. Akut Yelmas

Yardım Sıvı Soğutma Arızası Nasıl Anlaşılır acill yardım

Hocam zaten mantığıken bir borunun sıcak birinin ise soğuk olması lazım. Sıcaklık değerlerinde bir problem yok ise soğutmada da problem yoktur.
  2. Akut Yelmas

DeepCool AG400 soğutucu H610M-R anakarta uyar mı?

Evet hocam aldım bayadır kullanıyorum hiçnir sıkıntısı yok sığdı kasama.
  3. Akut Yelmas

LGA 1700 işlemci soğutucu önerisi

işlemciniz ve bütçeniz nedir. uygun falan bir sürü var bari sizin paranıza en iyisini alalım.
  4. Akut Yelmas

500TL CPU FAN ÖNERİSİ

Bunun bile yeterli olduğunu düşünüyorum ama 500 lira için bunu alabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/snowman-x4-9cm-2-rainbow-fan-4-bakir-borulu-islemci-sogutucu-p-HBV00000UVGM6?magaza=ramtechdonanim&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.4
  5. Akut Yelmas

500TL CPU FAN ÖNERİSİ

İşlemciyi vahiy yoluyla mı öğreniyoruz?
  6. Akut Yelmas

Teşekkürler hocam iyi akşamlar.
  7. Akut Yelmas

Peki hocam fanın önde değilde arkada olması bir problem yaratır mı?
  8. Akut Yelmas

Yarın sabah alacağım bu soğutucuyu her şeyine baktım kasaya falan sığıyor ama anakartta ramlere falan çarpar mı onu merak ediyorum. Şuanda stok soğutucu ucundan değiyor. Yani en azından üstten uzunluğunu bilen var iise ölçeyim ya da kullanan var ise beni bilgilendirebilir mi?
  9. Akut Yelmas

Çözüldü✓ Bunlara neden sıvı soğutma deniyor?

Hocam içinde kendi sıvısı var zaten ilk görseldekinin. Yani kendiniz değiştirmek istediğinizde değiştirebilir misiniz bilmem.
  10. Akut Yelmas

İşlemci soğutucusu takarken PC yi bozma ihtimalim varmıdır?

Kendinize güveniyorsanız dikkatlice yapmaya çalışın. Hiç yapamayacak gibiyseniz bilen birilerini bulun yardımcı olsunlar.
  11. Akut Yelmas

Kasa fanlarina elektrik gelmiyor

Fanların soketleri bulamıyorum derken takılacak yeri mi taktığınız yeri mi bulamıyorsunuz hocam?
  12. Akut Yelmas

Çözüldü✓ Termal macunu surdukten sonra ne zaman pc acilir?

Çalıştırırsınız hocam. Yani herhangi bir çip çıkartmıyorsunuz eklemiyorsunuz. Güzelce sürün. Soğutucuyu takın ve çalıştırın.
  13. Akut Yelmas

Çözüldü✓ Kaliteli macun, stok soğutucu vs t6 ultra

Hocam yanında kit geldiğini nereden gördünüz ben bulamadım da?
  14. Akut Yelmas

Çözüldü✓ AMD R5 5600 ve ID-Cooling SE-224-XTS mini için termal macun önerisi

MX-6 ile Krynout arasında maksimum 1 derece falan fark vardır. MX-6 alınabilir. https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/termal-macun/arctic-mx-6-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00080a.html
  15. Akut Yelmas

Ryzen 5600 kule tipi fan önerisi

Güzel değerler hocam stok soğutucu için. Etki eder o soğutucu yükte maksimum 65 görürsün diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
  16. Akut Yelmas

İşlemci soğutmaya gerek var mı

Geçmekte fayda var hocam aynı işlemciyi kullanıyorum bende en yakın zamanda değiştireceğim.
  17. Akut Yelmas

Hangi termal macunu tercih etmeliyim?

Hocam videoyu bulamadım. Zahmet olmaz ise atabilir misiniz?
  18. Akut Yelmas

Hocam o videoyu izleyeceğim. Zaten çok ısınmıyor şuan. Yükte maksimum 70 derecelere geliyor. Tüm yazdıklarınız için teşekkürler hocam. Aldım mx-4 ü.
  19. Akut Yelmas

Evet hocam bu soğutucuyu biliyorum. Bundan alacağım para elime geçince. Deepcool AG400 de dikkatimi çekti. 1688918301 Teşekkürler yanıtınız için. mx-4 alacağım. 1688918536 Hocam mesela amazon açıklamasında böyle bir tablo var. Bu tabloya göre Kryonaut Extreme'yi geçiyor. Biraz sıkmışlar mı...
Top Bottom