Arama sonuçları: *

1. A

R5 7500F yükte 85 dereceye çıkıyor

Evet filmi söktüm. Hocam sanıyorum kasamın dandikliğinden kaynaklanıyor. Sadece ön paneli çıkarıp denediğimde boşta 45 derece, cinebench'te 80 dereceye bile ulaşmadı. Sanıyorum bu değerler gayet iyi. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.
  2. A

Tamamdır hocam dediklerinize bakacağım bir de ön paneli bir söküp deneyeceğim. Duruma göre tekrardan yazarım. Yardımınız için teşekkür ederim.
  3. A

Çok sürdüğümü sanmıyorum ancak heatsink'i taktıktan sonra çok az bir miktarın yanlardan taştığını gördüm. Vidalarını sıkarken ise 2 tarafıda dengeli sıktım.
  4. A

Macun olarak yanında çıkan thermalright tf4 kullandım. Adana'da yaşıyorum ancak odada sürekli klima çalışıyor 25C de. 1752254621 Eski bir bilgisayardan çıkardığım fan vardı ancak aşırı sesli çalıştığından dolayı kullanmıyorum. Eğer bulabilirsem deneyeceğim.
  5. A

Selamlar herkese, Toplamış olduğum bilgisayarımda işlemcim boşta 50-55 derece arasında gidip geliyor, Cinebench'te ise 85-87 derece arasında çalışıyor. Sıcaklığa bakmak için Open Hardware Monitor kullanıyorum. Kasa - Rampage Redsky - Ön panel full cam, 3 önde 1 egzoz olmak üzere 4 tane fan...
Geri