Arama sonuçları: *

1. Aquaman

DDR3 Anakarta Modern İşlemci Olur Mu?

Tamamdır iyi geceler dilerim.
  2. Aquaman

tabii ki elimden geldiğince bilgimin yettiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sistemini yaz ve aklındaki yapmak istediğin upgradeyi yaz beraber çözelim. Uyuya kalırsam affola gündüz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  3. Aquaman

İşlemci ile anakartın aynı platformu desteklemesi gerek örnek am4 anakart am4 işlemciler.
  4. Aquaman

Ryzen 5 5600 için stok fan yeterli midir ?

İdare eder. Fakat yaz aylarında çok ısınır, yüksek grafikli oyunlar ağır renderler alırsan sorun yaşayabilirsin. Ama bütçe kısıtlı ise tak kullan öyle aman aman sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
  5. Aquaman

Eksoz fanını nereye bağlamalıyım?

3 Pinli kablo girişiniz böyle ise psudan gelen 3 pinli güç kablonuz var ise ona takacaksınız.
  6. Aquaman

Laptopum ısınıyor yardım edin lütfennn

Çok normal değerler. Havalarda ısındı zaten bu bile 5-10 derece fark ettiriyor. Şöyle güzelinden bir notebook soğutucu al dandirik olmasın yazı öyle atlatırsın.
  7. Aquaman

Çözüldü✓ Termal Macun Kararsizliği

maşallah. sen mi cimri davrandın yoksa macun mu bereketli çıktı 😁
  8. Aquaman

Çözüldü✓ AMD İŞLEMCİ İÇİN HANGİSİNİ KULLANMALIYIM

doğru yorum. ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimden isteyen olanlar çıkarsa yaparım güzellikler.
  9. Aquaman

piyasa bilgim olmadığı için sağdan soldan fiyat aldım. 1500 e koyarım ilana bakalım 1500 de iyi yani değil mi.
  10. Aquaman

Birde arkadaşlar size zahmet bu boşa çıkacak Ryzen 7 2700 işlemciyi ne kadar fiyata satabilirim. Mersindeyim. etrafa biraz sordum 2000 lira ortalama fiyat verdiler ben 1750 olarak düşünüyorum zaten eski bir işlemci bari alanın işi görülür.
  11. Aquaman

OC yapmayacağım şimdilik zaten. şöyle yaza kadar sorun çıkarmasın yeter yazın inşallah bir sıvı soğutma alırım.
  12. Aquaman

amazon.com.tr üzerinden teknobiyotikten satıcısından aldım. 1671808776 evet zaten hata paylarımı da göz önünde bulundurarak aldım malum el ayarım pek yok :)
  13. Aquaman

147 lira olmuş 4 gramı... forumda gezerken 40 liraya gördüklerim gözümün önünde. 1671808299 2 kullanımlık olarak biliyorum.
  14. Aquaman

Selamlar, AMD RYZEN 7 2700 model işlemciyi kullanyorum. Şöyle bir sorum olacak, bu işlemci ile gelen soğutma Rgb destekli. Ben 5600x sipariş verdim geldiğinde içinden çıkacak olan soğutmada rgb yok. Bu mevcut olan soğutmayı kullanmaya devam etsem sorun olur mu veya performans kaybı olur mu...
  15. Aquaman

ekran kartı için de düşünüyorum 2070 gaming z ekran kartının da yenilemeyi düşünüyorum. 1671807440 mx4 te karar kılındı arkadaşlar çok teşekkür ederim.
  16. Aquaman

Ürünün kulanım süresi ne kadardır acaba bilginiz var mı o konuda.
  17. Aquaman

Selamlar dostlar, Maxtor CTG8D - Maxtor CTG9 - Arctıc MX4 Termal macun modelleri arasında çok kararsız kaldım. Kullananlar tecrübesi veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. (bütçe olarak da çok çıkamıyorum malesef) Maxtor CTG8D / 4 gr - 55 Lira Maxtor CTG9 / 4 gr - 85 Lira...
  18. Aquaman

Çözüldü✓ OVERCLOCK İçin YARDIM EDERMİSİNİZ

teşekkür ederim fiyat farkını gözeterek tercihimi yapmaya çalışacağım inşallah.
  19. Aquaman

Teşekkürler. En iyisi ben durduk yere kaşınmayıp işlemcimi değiştirmeye bakayım. 5600 ile 5600x arasında kaldım sizin tavsiyeniz hangisi olur.
  20. Aquaman

değerler bu şekilde
Top Bottom