Arama sonuçları: *

1. A

Egzoz fanı hangi yone bakmasi lazim

İslemcinin üstünde x işareti yaptim sonra icinden cikan firca gibi biseyle dagittim etrafina
  2. A

Tam oturdu arkayı açıp baktım videodaki gibi hepsi girdi bu pimi dondurunce sabitleme şeyi iki tanesinde oldu oburlerinde olmadı denedim baya kapadım tamamen hazırladım çalışıyor buna şükür
  3. A

Taktım yogun ugraslar sonucu ama sabitlenmiyor simdide 1693826480 İki tanesi olsu iki tanesi sabitlenmiyor donduruyorum pimi ama ortasından sabitleyici cikmiyor
  4. A

Yok abi yapamıyorum ekran kartı ram falan her şey çok dar birtanesi giriyor öbürleri girmiyor
  5. A

Sürdüm onuda hellettim takamiyom simdi allahim dhipodgqouva ne zor is bu aga
  6. A

Abi soğutucuyu çıkardım ama kablosu bağlı elimde duruyo uzağa goturemiyorum nasıl halledecem birde buraya sürüyoruz dimi
  7. A

Abi bide islemxiyi nasil sokerim macun surecem onada yardımcı olue musun 1693822700 ... 1693822743
  8. A

Abi şimdi olması lazım yanlis anlamışım da oldumu acaba
  9. A

Simdi oldu mu
  10. A

Oldu mu şimdi
  11. A

Veya böyle yan mi olması lazım ya çok karıştı yardım edin lutfen 1693821677 Şimdi bir foto daha attım yan mı yoksa ilk attığımda ki ikinci gibi mi
  12. A

Arkadaşlar ilkdefa temizliyorumda cikartirken bakmayi unuttum hangi yone bakmasi lazım
  13. A

Fan Dönmüyor Neden? Acil!!!

Tama sağol bakmaya çalışcam
  14. A

Hm sağol kafama takıldı şimdi ya nedn çalışmıyor kablosunu nerden bulcam bide bnuj ben hiç kasa içine bakmadım
  15. A

Dün dönüyordu bugun dönmüyor acaba ısıninca falanmi devreye giriyor bilmuorumki
  16. A

Arkadaşlar egzoz fanı dönmüyor neden olabilir acama gt2 daha 2 gün oldu gelleli?
  17. A

Soğutucu fan aldım içinden çıkan şey ne işe yarıyor

Nereye yapıştırdın bende yapistiriyim fotoğraf atabilir misiin
  18. A

M2 ssd değil ki fan aldım onun içinden çıktı 1658413406 Arkadaşlar hiç alakası yok dediklerinizle sanırsam yanlış anlattım fotoğrafı attım üstte 1658413476 Şöyle içinin tuhaf bir kesim şekli var
  19. A

Heh nekadar anlaşılır bilmiyorum da bunlardan var
  20. A

Ekleyemiyorum ki boyutu fazla diyor 5 kere denedim 1658413067 Dosya boyutu fazla diyor tekrar denedim olmuyor kafay yeicem
Top Bottom