Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

5x rengi ayarlanabilir fan önerisi

Merhabalar. Kasada halihazırda 5 adet Revenge marka fan var. Hepsi ARGB. Şuan sıvı soğutma aldık ve ışığını ayarlayabiliypruz, RAM'lerin de ışığı ayarlanabiliyor. Kasadaki bütün herşeyin ışığını ayarlamak istiyoruz. 5 adet fan var, değiştireceğiz. Gerek kontrolcü, gerek program olsun fark etmez...
  2. Asansörcü

Sıvı soğutma hakkında sorular

Merhabalar. Anakartım Gigabyte A520M DS3H, sıvı soğutucu da Thermalright Frozen Prism 240mm. Sıvı soğutucu montajını yaptım fakat bazı anlamlandıramadığım şeyler var. Önceden stok soğutucu ve Ryzen 5 5600 işlemci vardı. 7 tane de ARGB fan vardı. Şu an 5 tane ARGB fan, sıvı soğutma ve radyatör...
  3. Asansörcü

Laptop fan temizliği ve macun bakımı gerekiyor mu

Teşekkürler. Teşekkürler.
  4. Asansörcü

Cevap verecek yok mu?
  5. Asansörcü

Merhaba. Acer Nitro 5'im var. Mayıs - Haziran gibi serviste fan temizletip macun bakımı yaptırdım. Ancak anlamadığım bir nokta var. Havalar sıcak falan da, NitroSense'te boşta sıcaklık 65-70 derecelerde gözüküyor. NitroSense kapatıp AIDA64 açıyorum, 50 derecelere kadar düşüyor. Hem AIDA64, hem...
  6. Asansörcü

Yük altında işlemci 65 derece, ekran kartı ise 70 derece oluyor, termal macun değiştirmeli miyim?

1 senedir kullanılan işlemcinin termal macununu yenilemenize gerek yok. Ekran kartınız çok ısınıyorsa yenilenebilir. EĞER İŞİN USTASI DEĞİLSENİZ SİZ YENİLEMEYE ÇALIŞMAYIN ELİNİZDE KALABİLİR.
Top Bottom