Arama sonuçları: *

1. AshenOne

P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

O zaman arkadaşın attığı Thermalright'ı al gitsin F/P ürün bence.. 1759740971 Arctic p12 max iyi kasalar için diğer modelleri alma arctic alacaksan. p12 maxlar güzel.
  2. AshenOne

P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

Arctic alacaksan 5'li hali 2750 Tl olan P12 Max ı tavsiye ederim, kasa fanı olarak.
  3. AshenOne

Öneri Işıksız Kasa Fanı 14cm ve 12cm

Evet yazdığım modellerden birisi bu, içinden vida çıkmıyormuş 14 cm uyumlu, uyumlu vida buldum ayrıca fakat böyle uğraştırması saçma. 1708291647 Tamam hocam şimdi anladım, teşekkür ederim.
  4. AshenOne

Ben üstüne, önüne, arkasına her yerine takacağım. :)
  5. AshenOne

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayara 7 adet fan alacağım. Bu fanların 3 tanesi 14cm, 4 tanesi 12cm olacak. Önceki fanlarım RGB'li olanlardandı fakat uzun süre önce hevesim geçti ve artık gereksiz görüyorum. Siyah-gri renklerinde kasa fanı almayı düşünüyorum. Bildiğiniz sessiz ve hava akışı iyi olan...
  6. AshenOne

R5 5600 Soğutucu Arctic Freezer 34 || ID-COOLING SE-224-XT (Dual Fan)

Aynı işlemci zaten hocam. O zamana kadar almamış olursanız sizi bilgilendiririm
  7. AshenOne

R5 5600 Soğutucu Arctic Freezer 34 || ID-COOLING SE-224-XT (Dual Fan)

Kaç Ghz de kullanıyorsun hocam? Otomatik olarak 3.5 - 4.4 arası gidip geliyor mu? Aynı işlemciyi bende stok fanla kullanıyorum şuan. En fazla 84 derece gördüm oyunda. (işlemci ağırlıklı oyun) diğer oyunlarda 60-70 derece. İleride sıvı soğutmaya geçmeyi düşündüğüm için ucuz bir şey almak istedim...
  8. AshenOne

Kule Tipi Soğutma Arayanlara..

O zaman iyi hocam benim stok fan full de çalışıyor şuan. T5 de iş görecektir herhalde.
  9. AshenOne

Kule Tipi Soğutma Arayanlara..

https://www.n11.com/urun/snowman-t5-rgb-light-board-cift-fanli-cpu-sogutucu-fan-3362000?magaza=fulltechbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu model için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ryzen 5 5600 için düşünüyorum bu intel aparatlı amd aparatı var bende...
  10. AshenOne

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 için soğutucu önerisi OC yapacağım

İnşallah hocam sağ olun tekrardan. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. 😊
  11. AshenOne

Hadi ya bunu bilmiyordum inşallah düzgün bir şey gelir. :D Evet o mantıkla harekete ediyorum genelde. Onu nasıl yapıyoruz. :D
  12. AshenOne

Anladım hocam teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. :) 1655839661 Yok daha almıyorum zaten önce işlemciyi bekleyeceğim ama demek istediğinizi tam anlayamadım slicon random mu geliyor?
  13. AshenOne

Evet fiyatını görünce hemen almak istedim. :D Çünkü bir kaç gündür bakıyorum ve fiyatı hep 1900-2200 arasında geziyordu. FUMA 2 ye bakacağım hocam teşekkür ederim. :) 1655838256 Sonuçları harikaymış hocam. Ryzen 5 5500 ü OC yapsam bile yeterli hatta ilerisini de çok iyi götürecek bir soğutucu o...
  14. AshenOne

Emeğinize sağlık. Ses sadece ilk açılıştaysa sorun olmaz benim için. Sıvı soğutmalarla ilgili pompa bozulması gibi şeyler çok duyduğumdan biraz temkinliydim sadece..
  15. AshenOne

Aa evet özür dilerim orada indirimdeymiş gözümden kaçmış. Eğer problemli olmasaydı muhtemelen bunu alırdım çünkü markayı çok duydum. Teşekkür ederim tekrardan. :)
  16. AshenOne

Bu olabilir bütçeme uygun ve sıvı soğutma. Performansı hakkında bilginiz var mı peki, ileride bir kaç model üst işlemciye geçmek istesem onlara da yeterli olur mu? Soğutucu konusunda cahilim bu markayı da pek bilmiyorum. Teşekkür ederim. :) 1655836903 Yok yok öyle bir derdim :D OC yaptığımda...
  17. AshenOne

Evet o modelin kaliteli olduğunu biliyorum ama maalesef bütçemi bir kaç tık aşıyor. Sessiz ve OC için yeterli performansı gösterdikten sonra sıvı kule tibi farketmez. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)
  18. AshenOne

Anakarta sığar mı sizce? Biraz daha kibar bir şey tercih ederim ama bu markanın kaliteli olduğunu duymuştum. Listeme ekledim öneriniz için teşekkür ederim. Başka öneriler gelirse onları da değerlendireceğim.
  19. AshenOne

Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar dilerim. Şuan PC toplamaktayım ilk kez böyle bir işe girdim o yüzden bilgilerim yetersiz kalıyor özellikle soğutma tarafında. İşlemci Ryzen 5 5500 alacağım ve OC yapmak istiyorum. Bunun için bana sağlıklı şekilde OC yapacağım bir işlemci soğutucusu önerir...
Geri