Arama sonuçları: *

1. Awsed

Alüminyum blok ile sıvı soğutucu yapılır mı??

sen tam bir dalyaraksın :D
  2. Awsed

Sen okuduğunu anlamayan bir insansın :D derginin adı "Sürdürülebilir Mühendislik Uygulamaları veTeknolojik Gelişmeler Dergisi" . Makaleyi okumadığın çok belli :D
  3. Awsed

fikrin sahibi ben değilim Selcuk ünisinden 2 mühendis arkadaş. Sürdürülebilir Mühendislik Uygulamaları veTeknolojik Gelişmeler Dergisi'nde çalışmalarını yayınladırlar ektedir okuyup aydınlanlabilirsin sende...
  4. Awsed

cahil birisin yada yaşın küçük :D inş ikisi birden değildir
  5. Awsed

nasıl bir halta yaramıyor kör müsün sen yahu??? yük altında stabil 35 derecelerde seyrediyor (ki kullandığı peltier kötü). ben kule soğutmaya gerek yok diyorum stok soğutucu peltier için yeterli. kule soğutucu alacaksan zaten heyecan aramana gerek yok kule soğutmanı tak geç. arkadasın konu...
  6. Awsed

bu video ile kendi tezini çökertmiş oluyorsun?? 1701626210 tamamen stabil bir çalışma ki kullandığı peltier düşük kendisi de belirtiyor. ki üzerine o şekil kule soğutma koymana gerek yok stok soğutucu ile de 5 derece fark yaratacak
  7. Awsed

peltier kullanarak yap daha performanslı olur
  8. Awsed

Yardım Yılın fps sistemini aldım fakat sıvı soğutma sığmıyor çözüm arıyorum.

fp sistemi daha sonradan itopya kampanyasında mı aldın yoksa DA kampanyasında mı
  9. Awsed

Yardım Yılın fps sistemini aldım fakat sıvı soğutma sığmıyor çözüm arıyorum.

knka kasayı kes 1701213416 ben kestim
  10. Awsed

Öneri Msi mag coreliquid c240 alinir mi?

65 W çekiyor işlemci gerek yok onu almana. videoda kule soğutma indirimi geleceğini ima etti uyguna onu çekersin. i5 13400f için fazla bu
  11. Awsed

Elimdeki PC yi satıp PlayStation 5 almak mantıklı mı

zengin değilsen mantıklı değil
Top Bottom