Arama sonuçları: *

1. BERKANY

Arkadaşlar kırıkmı yok modelmi böyle

ikisinde de aynı simetrik kırık olacağını sanmıyorum.Bence model böyle,
  2. BERKANY

Yardım 5600 için 750 TL lik sogutma onerisi

Bende de var bu 5600 için 1K bandına yakın en iyi soğutucu mu öyleyse bendr listeme ekleyip indirimde Alicam.Sivi abartı diyorlar Gerek yok diyolar.Bende bunu alayım olmadı indirimlerde bulup.En iyisi bu mu
  3. BERKANY

Öneri R5 5600 İçi̇n Hava Soğutma Max 800 TL

ID COOLING kaç derece de tutuyor benimde alma düşüncem var da. Malum yaz geldi 85 den aşagı düşmüyor stokta
  4. BERKANY

Arctic Freezer 34 esports duo ryzen 9 5900x'i soğutur mu ?

Hayırlı olsun Kral
  5. BERKANY

Öneri Kasa altına fan takacağım sorum var ( 3. Gönderim cevap veren yok )

dışarı üfletmek daha mantıklı içerde biriken havayı 2 fan dışarı üflemiş olacak.
  6. BERKANY

Çözüldü✓ MSI 280MM SIVI SOĞUTMA 1699Tl

Am4 e uyumlu mu ki tabi kasayada uyumu lazim
  7. BERKANY

Çözüldü✓ Corsair Spec Delta Fan Eklemek için ne yapmalıyım ?

Bir fan kontrolcüsü al hem kumanda ile kontrol edebileceksiniz hemde bu sorunu kaldırmış olursunuz.Cok pahalı bir şey değil ikinci el bile alınabilir 150/200 e vardır
  8. BERKANY

iki adet fan önerisi

Dark guardian pronun fanları https://www.teknobiyotik.com/dark-twister-12cm-adreslenebilir-argb-led-li-kasa-fani-dark-guardian-pro-kasa-yedek-fani.html güzel duruyorlar ben aldım.
  9. BERKANY

stok soğutucuyu söküp taktım Termal macun etkisini kaybedip Derece artışolurmu

Macuna göre, bende ekran kartini sokmuştum uzun zaman sokmemistim tekrae taktım coştu sicaklik macunu yeniledim düzeldi.
  10. BERKANY

Endişelenmeme gerek var mı?

yani sistem çalışıyor ise ve sıcaklık değerleri normalse bir sey olduğunu sanmıyorum
  11. BERKANY

R5 5600 stok soğutucu yeterli mi

bir süre et ilerde alırsın bende stokla idare ediyorum 80 üstüne cıktıgını görmedim sıcaklıgın
  12. BERKANY

Islemcim cok fazla isiniyor 95 derece

asus dual rx6600 xt
  13. BERKANY

benim ekran kartı 65 civarında oynuyor ama tabi fan sayısı ekran kartından ekran kartına gibi değişkenler sıcaklıgı etkiliyordur.
  14. BERKANY

ben yan kapagı acık bırakıyorum 80 üstüne cıkarsa sıcaklıgı 5-10 derece oynuyor (yan kapak dediğim termal cam)
  15. BERKANY

Yardım M2 SSD SICAKLIK AYARI BOZULDU

2.5 yılda %86 ya düşmesi bile kaliteli olduğunu gösteriyor bence :D Yani gayet iyi %86
  16. BERKANY

Sıvı Soğutmam 100 Derece'de Çalışıyor

sahibinden fiyatının yüksek olması işlemciyi iyi yapmıyor maalesef. 3.5 k ya 12400 f alınabiliyor günümüzde. 2'si arasındaki karşılaştırmadan söz etmeye dahi gerek yok.
  17. BERKANY

D.A GT2 Sistem Egzoz Fansızmı Gelicek Kesin .

Maksimim 40 TL olan bir şey neden almıyorsun anlamadım vallaha.Kasayı götür bilgisayarcıya. Abi buna bir egzoz fanı takar mısın de elinde açılmamış vs bir tane alsın taksın. Dert değil büyütmeyin bu kadar .
  18. BERKANY

D.A GT2 Sistem Egzoz Fansızmı Gelicek Kesin .

Git bir PC tamiri yapılan yere rahatlıkla bulursun kral
  19. BERKANY

Wraith Prism Alınır mı? Ryzen 5 5600

arkadaş görüntüsü kaba olduğunu belirtmiş. Bence de kule tipi olanlar biraz kötü duruyor.
  20. BERKANY

Argb aydınlatma modifiye hangisini almalıyım ?

Arkadaşın attığı linkte ki güzelmiş ve fiyatı da çok abartı değil 120 TL gibi bir fiyat bedava gibi.Benim bile alasım geldi kardeşime attım al bundan diye :)
Top Bottom