Bende de var bu 5600 için 1K bandına yakın en iyi soğutucu mu öyleyse bendr listeme ekleyip indirimde Alicam.Sivi abartı diyorlar Gerek yok diyolar.Bende bunu alayım olmadı indirimlerde bulup.En iyisi bu mu
Bir fan kontrolcüsü al hem kumanda ile kontrol edebileceksiniz hemde bu sorunu kaldırmış olursunuz.Cok pahalı bir şey değil ikinci el bile alınabilir 150/200 e vardır
Dark guardian pronun fanları
https://www.teknobiyotik.com/dark-twister-12cm-adreslenebilir-argb-led-li-kasa-fani-dark-guardian-pro-kasa-yedek-fani.html güzel duruyorlar ben aldım.
sahibinden fiyatının yüksek olması işlemciyi iyi yapmıyor maalesef. 3.5 k ya 12400 f alınabiliyor günümüzde. 2'si arasındaki karşılaştırmadan söz etmeye dahi gerek yok.
Maksimim 40 TL olan bir şey neden almıyorsun anlamadım vallaha.Kasayı götür bilgisayarcıya. Abi buna bir egzoz fanı takar mısın de elinde açılmamış vs bir tane alsın taksın. Dert değil büyütmeyin bu kadar .
Arkadaşın attığı linkte ki güzelmiş ve fiyatı da çok abartı değil 120 TL gibi bir fiyat bedava gibi.Benim bile alasım geldi kardeşime attım al bundan diye :)