Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Öneri Snowman T6 ultra Ryzen 7 5800x3D / ryzen5 5600

5800 al ama o soğutucu yetmez hocam. Zamanında ryzen 5 2600 ile kullanmış birisi olarak 5800'e önermem
  2. Berk Atmaca

Snowman T6 Ultra alınır mı?

61 derece sıcak bile değil hocam boşa almayın etkisi olmayacaktır.
  3. Berk Atmaca

Yardım Sarı bakır tellerin üzerindeki siyah çizgi nomalmi

Şeyde olabilir fabrikada test edilmiş vs de olabilir bir kere tak çıkar izine benziyor çünkü
  4. Berk Atmaca

Yardım Sarı bakır tellerin üzerindeki siyah çizgi nomalmi

Takılmış gibi duruyor çünkü tüm çizgiler aynı düzlemde değil birkaç yerde sapmalar var. Çalışıyorsa proglem olacağını düşünmüyorum zaten 4 ay geçmiş üzerinden. Servise vs gönderseniz tak geri gönder bile yapılabilir
  5. Berk Atmaca

T6 Ultra r5 5600 soğutur mu

Soğutur.
  6. Berk Atmaca

R5 5600 95 Derece Ne Yapmalıyım

Termal macunun kuru olup olmadığını kontrol et. Soğutucu alabilirsin. Hangi soğutucu var? Ayrıca max gördüğü değer 79'sa kötü değil.
  7. Berk Atmaca

Gskill Ripjaws V ram overclock

Bence 3600mhz için cl18 ideal değil. İşin ehli değilim ama eski ramlerimi (crucial ballistix) cl14 3466mhz'de kullanıyordum.
  8. Berk Atmaca

Hangi soğutucu daha iyi?

Evet sıvı soğutucu en iyisi ama bütçe ve ihtiyaca göre soğutucu alman daha mantıklıdır.
  9. Berk Atmaca

Wraith prism rgb kablolama nereye yapılır?

İkisini bir takınca bende usb çalıştı sadece. Tam kontrol istiyorsan usb yi tak
  10. Berk Atmaca

Wraith prism rgb kablolama nereye yapılır?

İki kablodan birisini takman lazım. Birisini rgb diğerini usb portuna takman gerekiyor. Anakartta yazar. Rgb portları genelde beyaz olur usb de dikdörtgen şeklinde korunan pinler şeklinde olur.
  11. Berk Atmaca

Fan Yönü Nasıl Olsun

.
  12. Berk Atmaca

Xigmatek Scylla 120mm Alınır mı?

Hocam wraith prism kadar çıkarmıyor. 75 derecelerde fan ayarı otomatik %30-40larda gezdiği için çok fazla ses olmuyor. Zaten 0db modu var 60 derece olmadan dönmüyor fanlar ki blender harici ya da 3d modelleme renderi olmadığı zaman kart 55 dereceyi geçmiyor.
  13. Berk Atmaca

Dostum sorun zaten ısı değil. Ben kapağı kapatırsam fan %100'e çıkıyor. Çekilmez bir ses çıkıyor anlatamam.
  14. Berk Atmaca

Yaptım yaptım. Onda sorun yok. Gündelik kullanımda sorun yok. Ama after effectsten bişi rendera koyuyorum 4-5 saat sürecek bir şekilde dereceler 75'e dayanınca çok ses yapıyor. Yaz geldi Mersin sıcağında yanıyor bilgisayar. Yan kapağı açık kullanıyorum
  15. Berk Atmaca

Şu arctic baya taştaşlı bişiye benziyor. Ben en iyisi bir ay daha idare edeyim. Soğutucu alacağım vakit konu açarım tekrardan. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim dostum
  16. Berk Atmaca

Sıvı soğutucuda kararlıyım ya. Kasa Dark Sub Zero. Üst kısımda 120mm yer var fan ya da radyatör takmak için. Aslında sığar mı bilmiyorum ama ön kısımda epey boşluk var. Oraya 240mm sığdırabilirim ama oda işlemciye acayip uzak kalıyor. Pompanın hortumlarının da yetişmesi gerek. Şeytan diyor ki...
  17. Berk Atmaca

Şöyle özetleyim, wraith prism'i satıp azcık eklemeyi düşünüyorum. Maks bütçem 450 desem yeridir. Aslında 1 ay daha idare edersem çok rahat 2k üstüne çıkar bütçem ama aileme para veriyorum.
  18. Berk Atmaca

Ya soğutmasından çok sessizlik istediğim için sıvı soğutucu arıyorum. Kasada 240mm takacak yer yok.
  19. Berk Atmaca

300tl taş çatlasın 350tl
Top Bottom