Arama sonuçları: *

1. Berkylmaz

ANA KARTIM ASUS B650M-R THERMALRIGHT PEERLEES ASSASSIN 120 monte edebilir miyim

birisi güç girişi birisi rgb girişidir
  2. Berkylmaz

Yardım Elimde 3 adet thermalright fan var nasıl takıcam

Arkadaşlar 3 adet thermalright tl-c12c-s var nasıl bağlicam kablolarını anlamadım yardım edermisiniz 1732812921 1732813196 Yok mu bilen
  3. Berkylmaz

SOĞUTUCU YARDIMI ÖNERİ

Bunu pek anlıyamadım aşağı doğrumu bakıcak fan o halde bu ürünü alıyorum 3 lü geliyormuş galiba isterseniz tekini size hediye edebilirim
  4. Berkylmaz

SOĞUTUCU YARDIMI ÖNERİ

Bende alt kısım diye düşündüm son bir sorum daha var yordum sizide ekran kartının üflediği fanla bu fan çakışırsa bir sorun olur mu 1732521685 Cevabınıza göre bunu alacağım veya daha kalitelisi varsa önericeğinizi alabilirim
  5. Berkylmaz

SOĞUTUCU YARDIMI ÖNERİ

bazı arkadaşların fotoğraflarında görmüştüm kasanın altına 3 lü fan takıyorlar benim kasama uyar mı ve soğutmaya bir etkisi var mı
  6. Berkylmaz

SOĞUTUCU YARDIMI ÖNERİ

Üst tarafında sıvı soğutmanın fanı var sanki oraya sığmaz gibi geliyor bana yanlış mı biliyorum
  7. Berkylmaz

SOĞUTUCU YARDIMI ÖNERİ

Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası ARKADAŞLAR KASAMIN MODELİ BU İŞLEMCİM- ryzen 7 9700x Ekran kartım-7800xt Anakart- Asus B650M-R Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Sıvı soğutma olarak bunu kullanıyorum kasaya ek fan eklemek istiyorum ısınma...
  8. Berkylmaz

Amd sistemimde xmp ram var sorun olur mu

Ryzen 7 9700x Asus 7800xt Corsair vengeance 16 gb 5200mhz cl40 xmp ram Asus prime b650m-r anakart Arkadaşlar sistemim böyle ramler expo olması lazımmış sanırım şu an tek 1x16 takılı bunu satıp 2x16 almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir ram varmıdır ve sistemimde uymayan parça varmıdır pek...
Top Bottom